MINIKERMIS bestuur-ook belangrijk voor Valken jeugd

Betreft: Stoppen huidig bestuur Mini Kermis

Venhuizen, 23 februari 2015

Beste lezer,

Na vele jaren, waarin wij met veel enthousiasme, passie en plezier, de Mini Kermis hebben mogen organiseren heeft het huidige Mini Kermis bestuur besloten te stoppen. Zoals u weet proberen wij al een aantal jaar nieuwe bestuursleden te werven, helaas zonder succes.

Het huidige bestuur wil al langere tijd het stokje overdragen, maar tot nu toe is dit niet gelukt en vinden wij het inmiddels tijd voor een hele nieuwe frisse start. Wij hopen dan ook dat er nieuwe enthousiaste bestuursleden naar voren treden om dit prachtige feest en deze jarenlange traditie voort te kunnen zetten. Uiteraard zijn wij bereid nieuwe bestuursleden te helpen en zullen wij zorg dragen voor een goede overdracht.

De Mini Kermis valt onder de Jeugdraad, waar de deelnemende jeugdverenigingen bij zijn aangesloten. De Jeugdraad zal zich dan ook de komende periode in gaan zetten voor het werven van een nieuw bestuur en zal ervoor zorgen dat de Mini Kermis kan blijven bestaan.

Natuurlijk zijn wij alle verenigingen, sponsors, vrijwilligers en de jeugdraad ontzettend dankbaar voor hun hulp, want ook zonder hen immers geen Mini Kermis!

Met vriendelijke groet,

Elly Groot (voorzitter)
Jacob Haring
Nicole Besseling
Chantal Kaag
Jason Schenk
Amber Ruijter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken