Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – FC Medemblik

Ter gelegenheid van de wedstrijd van het eerste elftal tegen FC Medemblik, had het bestuur vier betrokken gasten aan tafel. Ruud Vriend en Tosca Mastenbroek van installatiebedrijf Zonzo alsmede Jan Pieter en Helma Hoek van Eetcafé ’t Ken-net zijn ieder op hun eigen wijze verbonden met de vereniging. Geïnteresseerd lieten ze zich bijpraten over de stand van zaken bij SV De Valken aan de hand van de aan de wedstrijd voorafgaande bestuurspresentatie, waarna iedereen snel naar buiten ging voor het leuke duel dat voor De Valken in een fraaie winst van 3-0 eindigde.

Voor Jan Pieter en Helma Hoek is de zondag ook een belangrijke werkdag, maar als balsponsor van de wedstrijd tegen FC Medemblik lukte het gelukkig langs te komen. In Eetcafé ’t Ken-net aan het Twijver staan ze altijd voor hun gasten klaar. Het is er gezellig en je kunt er goed eten voor een mooie ‘dorpse’ prijs. De ‘Biefstuk a la Helma’ is inmiddels een begrip voor velen. Ook vanuit de Valken-hoek weet men het eetcafé te vinden, zo liet het horecapaar enthousiast weten. Met hun Medemblikse achtergrond spraken ze bovendien langs de lijn vele bekenden en zo hadden ze een mooie middag, met dochter Marcha erbij.

Ruud Vriend en Tosca Mastenbroek zijn bekend bij de club. Ruud heeft zelf jarenlang gevoetbald en Tosca doet al enige jaren de ledenadministratie. Ze laten vaak hun gezicht zien langs de lijn, vooral als hun zonen aan het voetballen zijn. Maar ook bedrijfsmatig is er met De Valken een bijzondere band. Het installatiebedrijf Zonzo heeft immers zorggedragen voor de 170 zonnepanelen op het dak van het nieuwe clubgebouw, waarmee De Valken op duurzame wijze energie opwekt. Ruud Vriend heeft destijds goed het oog gehad op de betekenis van zonne-energie en sinds de oprichting het bedrijf uitgebouwd tot een mooie speler in deze markt. In het bedrijf speelt Tosca Mastenbroek ook haar rol, bijvoorbeeld in administratieve zin. Het bedrijf heeft het momenteel erg druk, ondermeer met enkele tot de verbeelding sprekende projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken