Zeer geslaagd bezoek Van Diepen Van der Kroef bij De Valken

Al voor het derde seizoen op rij is Van Diepen Van der Kroef Advocaten de hoofdsponsor van SV De Valken (zie www.vandiepen.com). De relatie is gelegd met de nabijgelegen vestiging te Hoorn, maar het kantoor telt maar liefst nog zes vestigingen, in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Den Haag en Utrecht. Van Diepen Van der Kroef is het 15e kantoor van Nederland en daarmee een belangrijke speler in deze markt.

In de maatschap van het kantoor zijn de 23 eigenaren verenigd, onder wie Ron Laan uit Venhuizen. Afgelopen maandag kwam de maatschap speciaal op bezoek bij De Valken om als hoofdsponsor belangstelling te tonen voor de vereniging en haar nieuwe clubgebouw. Niet iedereen kon aanwezig zijn, maar uiteindelijk waren er toch 18 advocaten op het complex.

Eerst werd de maatschapsvergadering, die vijf keer per jaar plaatsvindt, gehouden in de kantine. Na deze vergadering kwam Valken-voorzitter Frank Hand de advocaten toespreken. De voorzitter liet weten dat de vereniging heel blij is met haar hoofdsponsor. In economisch lastige jaren mag De Valken er trots op zijn zo’n goede en betrokken hoofdsponsor te hebben, aldus Frank Hand. Uit de reacties van de advocaten werd duidelijk dat ze veel waardering hebben voor wat er bij De Valken gebeurt dankzij leden en bestuur. En ook was men zeer onder de indruk van de accommodatie.

Hierna was het tijd voor ontspanning. Tijdens een rondleiding bleken in kleedkamer 10 alle shirts met sponsoropdruk klaar te liggen voor een ludieke fotoshoot, met bovendien een heuse opstelling van twee Mr.-elftallen. Het A-veld werd niet betreden maar het tafelvoetbalspel werd behendig gespeeld. Dat is ook niet gek want op verschillende vestigingen van Van Diepen Van der Kroef wordt ter ontspanning getafelvoetbald. Er is zelfs op de Utrechtse vestiging wel eens met klanten een echt toernooi georganiseerd.

De afronding was een culinaire finale, waarbij de plaatselijke cateraar Tocat (die wel vaker bij gelegenheid werkt voor de hoofdsponsor) een zeer smakelijk en sfeervol diner verzorgde.

Als overtuigde Valkensupporters keerden de advocaten vervolgens huiswaarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken