Ondernemers beleven inspirerende Sponsoravond bij De Valken

De sponsors van SV De Valken hebben dinsdagavond 31 maart een interessant seminar beleefd. Voor deze jaarlijkse Sponsoravond hadden zich bijna 120 ondernemers hadden aangemeld. Het bestuur van De Valken ziet de grote belangstelling als een steun in de rug van het bedrijfsleven. Mede dankzij goede en brede sponsoring vanuit vooral Hem/Venhuizen en omstreken wordt de vereniging in staat gesteld iedere week haar bijna 500 leden in trainingen en wedstrijden te laten voetballen en handballen.

De hoofdspreker van de avond was Mike Hoogveld. Hij is als associate partner bij Holland Consulting Group werkzaam als adviseur en verricht daarnaast ook wetenschappelijk onderzoek. Als schrijver van boeken op zijn vakgebied is hij een ware bestsellerauteur. In zijn presentatie behandelde hij de thema’s uit zijn boek “Dokter, ik heb last van klanten”. Met een soepele spreekbeurt hield Mike Hoogveld zijn publiek heldere inzichten en methodes voor om het maximale uit de klant te halen.

Na de pauze volgde een boeiend podiuminterview van drie ondernemers. Onder de noemer “De filosofie achter sportsponsoring” kwamen Henk Kras (directeur Kras Recycling te Volendam), Sybrand Wierstra (partner en registeraccountant bij BDO) en Sjon de Lange (directeur Polytechniek B.V.) aan het woord. Zij namen de toehoorders mee in hun afwegingen en ervaringen met sportsponsoring. Hieruit kwam naar voren dat de ondernemers sponsoren om hun bedrijf tegen het sportieve decor positief te laten uitstralen en naamsbekendheid te bereiken. Maar ook heel belangrijk is dat ze via sportsponsoring van betekenis zijn voor de maatschappij.

Het interview werd gehouden onder leiding van presentator Ron Laan, secretaris van De Valken, die aan het begin van de avond in het kort de sponsors informeerde over resultaten en doelstellingen van het sponsorbeleid van De Valken. Ron Laan legde uit dat een speerpunt van beleid is om zoveel mogelijk reclamebordsponsors voor ‘overzienbare bedragen’ aan de club te verbinden, in combinatie met enige hoofdsponsoren en special sponsors. Op die manier wordt De Valken gesteund en houden ondernemers ook ruimte voor sponsoring van andere clubs of evenementen. Een mooie opsteker was dat Henk Kras tijdens het interview zich spontaan aandiende voor een reclamebord.

Bij de afsluiting werd nog een drietal exemplaren van het boek “Dokter, ik heb last van klanten” onder de aanwezigen verloot. Aan de verheugde reacties van de winnaars was te merken dat het verhaal van Mike Hoogveld goed was ontvangen.

Het bleef ook na afloop van het programma nog erg gezellig in de kantine. De Valken-sponsorgroep is een gevarieerd en interessant ondernemersnetwerk. Uit de reacties kon worden opgemaakt dat de Sponsoravond zeer goed in de smaak is gevallen en de aanwezigen als ondernemer en als sponsor heeft geïnspireerd. Op de foto’s hieronder wordt een sfeerbeeld van de avond gegeven.

In maart 2016 wordt weer een nieuwe Sponsoravond georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken