DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Valken 3 wint met fantasieopstelling laatste wedstrijd van seizoen

Voor de laatste wedstrijd van dit seizoen stond het duel tegen Monnickendam 3 op het programma. Uit werd er, in een van de eerste wedstrijden van het seizoen, met 4-1 gewonnen. Afwezig vandaag was Jouke. Bas was als coach aanwezig. Valken 3 heeft als traditie dat er in de laatste wedstrijd wordt geloot voor de posities. Dit jaar werd daar ook een opstelling bij geloot. Het bleek dat er uiteindelijk met een 2-7-1 opstelling zou worden begonnen, met als meest opvallende posities een keepende Nick (hij heeft het nog!) en Nobi in de spits.

Het begin van De Valken is niet goed. Heel verrassend is iedereen op zoek naar zijn positie op het veld en dit resulteert dan ook snel in de 0-1. Op het middenveld wordt de rechterspits weggestuurd en deze geeft de bal laag voor aan de linkerspits bij de tweede paal. Deze kan simpel intikken. Valken komt vervolgens beter in het spel en laat de bal wat beter rond gaan. Nobi blijkt ook voorin zeer bruikbaar, nu als aanspeelpunt en vanuit hier worden veel aanvallen opgestart. Uiteindelijk is het Niels van ‘t Hoff die de trekker weet over te halen. Een bal belandt in de kluts op de 16 en een paar schoten worden gelost door verschillende Valkenspelers. De 3de of 4de van de voet van Niels komt door de kluw spelers heen en eindigt in de verre hoek. Tot meer doelpunten komt het niet meer in de eerste helft, al blijft Valken wel sterker.

Voor de tweede helft wordt er opnieuw geloot. Rowan, Ron en Roy komen er in, Nobi opnieuw in de spits en nu is het Mark die de keepershandschoenen oppakt. Nick mag plaatsnemen achterin, samen met Michel Haring. Het overwicht is nog groter dan in de eerste helft en al snel staat de 2-1 op het scorebord. Rowan komt door op rechts, heeft een voorzet in petto voor Niels van ’t Hoff en die schiet op doel. De bal wordt tegengehouden op de lijn, maar caramboleert vervolgens via een andere Monnickendammer alsnog in het doel. Eigen doelpunt dus. 10 minuten later is het opnieuw Rowan die vanaf rechts kan voorgeven, waarbij hij nadrukkelijk op zoek is naar Nobi. Bij eerdere pogingen schoot hij net naast of mislukte de combinatie, nu kan hij de bal wel goed controleren en rost hij de bal snoeihard onderkant lat het doel in. Zijn 2de van het seizoen en alweer tegen Monnickendam. De vierde van Valken komt op naam van Niels van ’t Hoff, die zijn 2de van de dag maakt door de keeper te verrassen vanaf afstand. De laatste twee neemt de gretige Roy voor zijn rekening, die hiermee topscoorder van de Valken van dit seizoen is geworden met 23 doelpunten. Bij de eerste is het Niels van ’t Hoff die wordt weggestuurd over links en die de bal vlak voor de achterlijn voor geeft op Roy, die bij de tweede paal alleen maar hoeft in te tikken. Ook bij de tweede is Niels de aangever, maar nu vanaf het middenveld. Roy komt 1-1 met de keeper en rond beheerst af.

Dit was dan het seizoen van Valken 3. Uiteindelijk dus 4de geëindigd, maar wel met een puntenrecord (41). Een afsluitend woordje zal er komen in het seizoensoverzicht.

Eindstand topscoorders Valken 3:
Roy Zwagemaker 23
Nick Redeker 8
Bas Gagliardi 7
Erwin Hofland 6
Niels van ’t Hoff 5
Niels Kool 4
Ron Boon 4
Wilco Kenter 4
Jesper Bot 2
Mark Borst 2
Rowan Boots 2
Wietse de Groot 2
Nobi Jonker 2
Eigen doelpunt tegenstander 2
Michel Hoffer 1
Robin Vriend 1
Mister X 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com