Polytechniek vijf jaar langer hoofdsponsor jeugdvoetbal

Zaterdag 29 augustus heeft directeur Sjon de Lange van Polytechniek B.V. zijn handtekening gezet onder een nieuw contract als hoofdsponsor van het jeugdvoetbal bij SV De Valken.

Het contract heeft een looptijd van maar liefst vijf jaar.

Tijdens een korte persconferentie in de mede door Polytechniek gebouwde prachtige kantine, liet Sjon de Lange weten dat Polytechniek graag specifiek het jeugdvoetbal sponsort. Secretaris Ron Laan (tevens vertegenwoordiger van de sponsorcommissie) bood als presentator de gelegenheid tot een toelichting. Sjon de Lange: “De jeugd heeft de toekomst en de jeugd heeft aantrekkingskracht op het publiek. Dat geldt uiteraard vooral op sportief gebied en dat staat voor ons bovenaan. Maar je kunt het zelfs zo zien dat de jeugdspelers van nu ook weer de klanten van de toekomst zijn voor bedrijven die een club sponsoren. Het is erg leuk onze naam te verbinden aan het jeugdvoetbal bij De Valken, we merken dat het leeft en dat De Valken er goed mee bezig is.”

Jeroen Bleeker, voorzitter van de jeugdcommissie, is zeer verheugd over de verlengde samenwerking met Polytechniek. “Bij de jeugd besteden we op dit moment veel aandacht voor het verbeteren van voetbaltechnische zaken, de training en de begeleiding. Dan is het een goede impuls als een sponsor daar structureel financiële steun aan verleent”, aldus Jeroen Bleeker.

Valken-voorzitter Frank Hand is uiteraard ook zeer tevreden met het nieuwe contract. “Met Polytechniek hebben we als vereniging nu al een zeer langbestaande relatie. Ook op persoonlijk vlak gaat dat voor mij en Sjon de Lange al terug tot onze jeugd toen we als jongens met elkaar op straat voetbalden. Het is toch prachtig dat Polytechniek al die jaren bereid is De Valken te steunen”, sprak de trotse voorzitter.

Na ondertekening van het contract, ging Sjon de Lange met de aanwezige Polytechniek-delegatie en het D junioren 1-elftal op de foto en mocht de sponsor met aanvoerder Twan van Dulmen de aftrap verrichten van de wedstrijd van De Valken D 1 tegen Hercules Zaandam. Een aftrap die symbool staat voor het begin van een nieuwe mooie Valken-periode.

Het bestuur dankt mede namens alle leden Polytechniek B.V. van harte voor het vertrouwen en de steun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken