Hallo allemaal,

Ik ben Collin Roosendaal en ik was de KANJER van de week afgelopen zondag.

Ik vond het heel spannend want ik wist niet zo goed wat er allemaal ging gebeuren en ik ken ook de spelers van de Valken nog niet, behalve Lennard want dat is mijn coach en de vader van Lex.

Toen ik in de kantine kwam werd ik opgehaald door de begeleider van de Valken 1 en die was erg aardig. Ik mocht mee naar de bestuurskamer waar ze allemaal aan een grote tafel gingen zitten en mee mochten denken welke nieuwe shirts ze wilden hebben.( Ik vond het vest in de Valkenkleuren het mooiste.)

Daarna gingen we naar het veld voor de “warming up”, jeetje dat duurde lang zeg ik was gelijk moe maar het was wel leuk . Het was een hele spannende wedstrijd en we stonden na een paar minuten al met 1-0 op achter. Gelukkig kregen we een penalty en scoorde Lennard (mijn vroegere trainer) een mooi doelpunt.

Bij de rust was het 2-1 voor ons en mocht ik penalty’s nemen met de wisselspelers en dat ging goed. Ik kreeg ook nog een mooi vaantje en snoep.

De tweede helft was de Valken echt veel beter dan Hauwert. Ik vond wel dat er veel gele kaarten werden gegeven, 7 geloof ik voor allebei de teams. En er werd veel geschreeuwd door de fans van de tegenstanders. Er werd bij de Valken een paar keer gewisseld zodat de wisselspelers gelukkig ook nog mochten spelen .

Er was ook nog een heel mooi doelpunt die recht in de kruising ging en Lennard die vanaf de middenlijn helemaal naar voren liep en een doelpunt maakte.
Gelukkig wonnen we met 4-2 en het was een hele leuke wedstrijd.

Na de wedstrijd mocht ik weer mee met de mannen naar de bestuurskamer en werd ik bedankt door de trainer (met wie ik op de foto ging) en kreeg ik een mooie bal met de namen en handtekeningen van alle spelers erop. Hij voetbalt heel goed, maar ik mag er niet zoveel mee spelen, want dan gaan de handtekeningen eraf. Ik heb ook nog aan een echte scheidsrechter vragen gesteld.

Nadat ik een flesje drinken kreeg en heel veel chips en borrelnoten ging ik weer naar huis.
Ik heb een TOPmiddag gehad en vond het echt heel erg leuk.