Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Hauwert ‘65

Bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2015/2016 stroomde de bestuurskamer weer vol met leuke Speciale gasten van het bestuur. Martin en Nicole Stammes, André en Chandra Arzbach en Carlo en Sita Dop waren als sponsors uitgenodigd om De Valken eens een middag op een andere manier mee te maken. Allereerst werd de bestuurspresentatie over De Valken gehouden en de gasten waren onder de indruk van wat er bij De Valken allemaal gebeurt. In de presentatie kwam natuurlijk ook naar voren hoe belangrijk het sponsornetwerk van De Valken is als een van de pijlers om alle verenigingsactiviteiten bij handbal en voetbal mogelijk te maken.

Martin Stammes is in Hem/Venhuizen en omstreken alweer meer dan tien jaar actief als “Vakman Martin Stammes”. Als vakman in hart en nieren weet hij zijn beide rechterhanden goed te benutten, zo valt ook uit zijn informatieve website www.martinstammes.nl op te maken. De werkzaamheden zijn daarbij overigens heel divers. We weten allemaal dat er wel eens klussen of klusjes blijven liggen, omdat we er niet aan toe komen of de klus niet aan kunnen. Dan is het mooi dat er vakmannen als Martin beschikbaar zijn.
Ook Nicole Stammes is een bekend gezicht in het dorp. Nicole is zelf heel actief is voor sportvereniging SVH, die op 3 oktober haar 70-jarig jubileum viert. Vanuit De Valken bestaat uiteraard veel waardering voor deze belangrijke vereniging op het gebied van met name recreatiegym, turnen en dansen. Al die clubs met verschillende activiteiten maken met elkaar Hem/Venhuizen tot een veelzijdige dorpsgemeenschap.

Hem/Venhuizen begint ondertussen steeds vertrouwder te worden voor André en Chandra met hun bedrijf Autoschade Zuiderkogge, waarvan zij eigenaar zijn na het veel te vroeg overlijden van oprichter Matthé Boots. Hoewel dit voor André en Chandra een spannende stap was, is na zo’n twee jaar al te zien dat we hier met zelfbewuste, tevreden ondernemers van doen hebben. Het bedrijf telt nu al zes man en die doen overigens niet alleen aan schadeherstel, maar ook technisch onderhoud en reparatie, APK-keuringen en bijvoorbeeld belettering zijn kernactiviteiten. Bij De Valken heeft Autoschade Zuiderkogge ook al in fijne samenwerking enkele fraaie reclameborden afgeleverd. Bij al deze ontwikkelingen past natuurlijk een aansprekend nieuw logo en met een fris en kleurig beeldmerk zien André en Chandra de toekomst positief.

Carlo en Sita Dop zijn niet zo makkelijk te strikken als gast op zondagen, want Carlo leidt als speler en scheidsrechter zelf die dag een druk voetbalbestaan. Gelukkig paste het deze keer wel en des te mooier was dat Hauwert ’65 de tegenstander van De Valken was. Carlo verdedigt bij de veteranen de clubkleuren van de sympathieke vereniging uit Hauwert. Te vermelden is bovendien dat Hearrenfean-supporter Sita sinds kort bij De Valken lid is als enthousiaste speelster van het nieuwgevormde handbalteam recreanten 2.
Het was wel curieus om te zien dat Carlo juichte voor een tegendoelpunt. Hij was de eerste gast van het bestuur die dat deed. Het bestuur kon er uiteraard om lachen, zeker omdat De Valken alweer snel tegenscoorde en met een fraaie 4-2 overwinning de punten binnenhaalde.
Bij De Valken is de familie Dop graag gezien. Broer Mark speelde jarenlang in het eerste en ook verdere familieleden hebben zich bij De Valken actief en passief betrokken getoond. Met Mark verzorgt Carlo alweer enkele jaren De Valken-sportkwis en hij liet weten dat later dit seizoen weer een kwisavond zal volgen. Zakelijk richt Carlo Dop zich op boekhouding en belastingen voor een mooie particuliere en zakelijke klantenkring. Op zijn reclamebord heeft hij als het ware een kwisvraag uitgedrukt: (C) dop = B². Maar nu we net zijn zakelijke activiteiten noemden is het antwoord niet moeilijk meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken