Fotoverslag winnaars mixtoernooi zaalvoetbaal

Hier even wat foto’s van de winnaars van het Valken mixtoernooi van afgelopen zaterdag. Wat een gezellige en sportieve dag!

De dag begon met het toernooi van de Champions League, F2 en F3 spelers. Daar won “PSV” onder leiding van coach Peter Dekker. Stralende gezichten bij de winnaars.

Omdat er bij het toernooi van de F1/E1 en E2 bij het team van RKC wat onverwachte afmeldingen waren, werd Stein Lakeman gevraagd nog een toernooitje mee te spelen. Dat wilde Stein wel… en ook dit toernooi speelde hij bij het winnende team. Na een spannende penalty reeks, wonnen ze dit toernooi met Karim Verkuijl als trotse coach.

De winnaars van het toernooi bij de D’s hadden de jongste coach van de dag! Mitch Beemster steunde de mannen van “Lazio” bij hun weg naar de winst! Top gedaan hoor!!

Bij de B2, C1 en C2 voetballers was er sprake van een sterk staaltje girlpower, tussen de mannen. Moeiteloos ging deze club samen richting de overwinning.

In de avond hadden de mannen van de B1, A1 en A2 een zeer sportieve avond, waar kameraadschap er vanaf spatte! Een aantal mannen had zich afgemeld, waardoor er onverwachts wat gaten vielen in diverse teams. Maar de heren hebben het onderling prachtig opgelost en speelden over en weer bij de andere teams mee. Eigenlijk kun je zeggen, dat ze allemaal dit toernooi hebben gewonnen. Prachtig om te zien.

De organisatie had de hele dag steun en perfecte hulp aan Jens. Een super omroeper! Bedankt hoor Jens, je hebt ons super geholpen!

Ondanks de niet werkende klok en wat onverwachte afmeldingen, kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi. Waar vooral bleek, hoe sportief en flexibel de spelers van de Valken zijn.
Allemaal kanjers!

Namens de organisatie, bedankt voor jullie gezellige en sportieve inbreng.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken