Kom 3 januari 2016 allemaal naar de nieuwjaarsreceptie

Op 3 januari 2016 om 14.00 uur opent SV De Valken haar traditionele nieuwjaarsreceptie. Wij nodigen iedereen hiervoor gaarne van harte uit. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt teruggeblikt op 2015, maar worden ook de kansen en ambities voor 2016 belicht.

Het clubgebouw dat in november 2013 werd geopend, is nog elke dag voor De Valken een stimulans voor de leden, de trainers en coaches, het bestuur en een ieder die bij De Valken betrokken is. We maken mooie stappen voorwaarts als vereniging, maar er zijn tegelijkertijd nog genoeg aandachtspunten om te verbeteren. Het bestuur is gemotiveerd om daaraan te werken, met de inzet van het trainerscorps, maar zeker ook dankzij de betrokkenheid van vele vrijwilligers en sponsoren.

Sportief gezien doet SV De Valken het goed. In alle geledingen handbal en voetbal wordt met plezier gespeeld, waarbij bepaalde teams zeer talentvol zijn. Verder staat het eerste voetbalelftal er goed voor in de 4e klasse B en ook de dames van het eerste handbalteam leveren prima prestaties.

Kortom, genoeg om over te praten op de nieuwjaarsreceptie 2016. Wij zouden het zeer op prijs stellen als er een mooie opkomst is op 3 januari a.s.
Vorig jaar was het een zeer drukbezochte en supergezellige receptie! Daar denken we nog met veel plezier aan terug.

De receptie wordt, zoals genoemd, gehouden in de kantine van ons verenigingsgebouw aan de Koggeweg te Hem.

Voorafgaand aan de receptie worden nieuwjaarswedstrijden gespeeld, waarover op de website www.devalken.com informatie wordt verspreid.

Het bestuur s.v. De Valken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken