DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Kwiek ‘78

Drie man sterk was het bestuur van de Drieban Flora aanwezig bij de wedstrijd van De Valken tegen Kwiek ’78 als speciale gast van het Valken-bestuur. Het weer was guur en de wedstrijd ging verloren met 0-1. Maar alleen al de gedachte aan de kleurige bloemenpracht die de Drieban Flora van 10 tot en met 14 februari in de Roode Leeuw ten toon zal spreiden, hield ons vrolijk en positief gestemd.

Piet Vriend, John Beemster en Piet Kok (op de foto van links naar rechts) maken deel uit van een zeer actief en betrokken bestuur. Met enthousiaste inzet van de lokale tulpentelers en een hele reeks aan vakkundige vrijwilligers, gaan we de dertigste editie van de Drieban Flora tegemoet. De opening zal worden verricht door wethouder Dirk te Grotenhuis en de tv-personality Jandino Asporaat. Dat belooft een vrolijke boel te worden. De bloemenshow is vervolgens voor iedereen te bezichtigen en als inwoners van Hem/Venhuizen weten we het allemaal: bloeiende tulpen vervelen nooit! Ieder jaar voelen we ons weer rijk te wonen in een omgeving met schitterende bloemenvelden.

De Valken en de Drieban Flora hebben natuurlijk dezelfde achterban in het dorp, dus we dragen elkaar een warm hart toe. In een eerdere editie van het evenement met sport als thema werden de Valken-kleuren in de show verwerkt.

En we lijken ook op elkaar als het gaat om de waardering van de sponsors: de sponsormiddag van de Drieban Flora is al jarenlang een geslaagd onderdeel, waar de sponsors worden meegenomen naar interessante bedrijfsbezoeken, alvorens de bloemenshow te bewonderen en een borrel te drinken in de Roode Leeuw. Dat het bedrijfsleven de kenmerkende dorpsactiviteiten goed steunt, is van ongekende waarde.

Het bestuur van de Drieban Flora vond het leuk om op deze speciale manier bij De Valken over de vloer te komen. Door uitwisseling van bestuurlijke ervaringen, konden wij bovendien wat van elkaar leren. Wij wensen alle betrokkenen van de Drieban Flora alle succes bij de komende jubileumeditie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com