Help mee voor het handbalveld; kom 12 februari

Als de Gemeenteraad op 22 februari a.s. instemt met het voorstel van Burgemeester en Wethouders om het handbalveld te verplaatsen, zal SV De Valken in de rest van het seizoen enkele acties op touw moeten zetten om EUR 30.000 bij elkaar te brengen als eigen bijdrage aan dit voor de vereniging belangrijke project.

Geen tijd te verliezen dus. Het bestuur wil daarom vrijdagavond 12 februari a.s. alvast een eerste bijeenkomst houden om met iedereen die hieraan wil meehelpen te bespreken welke financiële acties we kunnen doen. Het bestuur heeft hier zelf duidelijke plannen voor, maar staat ook open voor goede ideeën van anderen.

Hoe dan ook is ieders inzet en hulp van belang. Voel je daarom als lid van de vereniging (zowel handbal als voetbal!), vader of moeder, opa of oma, supporter of dorpsgenoot geroepen om mee te doen en kom vrijdagavond naar de kantine.

Van 19.30 tot 20.30 uur geven we dan de aftrap door met elkaar de acties te bepalen en hierbij de personen te betrekken en te benoemen die voor het goed laten verlopen van die acties gaan zorgen.

Als we het met zijn allen doen, dan lukt het!

Laat ook duidelijk zijn dat het vooral superleuk is om aan deze acties mee te werken. Dat weten we nog maar al te goed van onze acties voor het nieuwe clubgebouw.

We zien dus graag zoveel mogelijk mensen vrijdagavond 12 februari a.s. in de kantine.

Tot vrijdag.

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken