DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Valken-sponsors maken veelzijdige Sponsoravond mee

De sponsors van SV De Valken hebben dinsdagavond 29 maart een veelzijdige Sponsoravond beleefd. Voor deze jaarlijkse Sponsoravond hadden zich zo’n 100 ondernemers aangemeld, al was de opkomst zelf uiteindelijk ietsje lager.

Het bestuur van De Valken vindt het belangrijk namens de club ieder jaar iets terug te doen richting de sponsors. Hiervoor worden sprekers aangezocht over voor ondernemers interessante thema’s en het bestuur informeert de sponsors over het beleid. Dat de bijeenkomsten steeds weer op grote belangstelling mogen rekenen ervaart het bestuur als een steun in de rug.

De hoofdspreker van de avond was Eric Bakker. Hij is na een carrière bij de Rabobank en BDO werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van familiebedrijven. Veel Valken-sponsors kunnen in deze categorie worden geplaatst. Met veel interesse werd geluisterd naar het verhaal van Eric Bakker over de specifieke kenmerken van familiebedrijven en de manier waarop families zakelijk goede successen kunnen boeken.

Hierna kwam Anne Meester aan het woord. Anne Meester is mede-eigenaar van Venhuis Communicatie Producties en zij vertelde over de transformatie van een traditionele drukkerij naar een modern communicatiebureau. En passant gaf ze haar gehoor enige Tips & Tricks mee op het gebied van zakelijke communicatie.

Na de pauze was er aandacht voor SV De Valken zelf. Bestuurslid Ron Laan, tevens presentator deze avond, gaf uitleg over de bestuurlijke aandachtspunten van dit moment. Ook ging hij in op de betekenis van het nieuwe handbalveld en de kansen die er voor ondernemers voor het grijpen liggen bij reclameboarding langs het veld. Vanwege de ligging van het handbalveld springt deze reclame maximaal in het oog bij de talrijke bezoekers van het sportcomplex.

Dat lieten veel ondernemers zich geen twee keer zeggen, want de aanwezige sponsorcommissie kon aan het einde van de avond diverse extra sponsors van reclameborden bij het nog aan te leggen handbalveld noteren.

Het bestuur sprak zijn dank uit aan de sponsors voor hun steun, waardoor de inzet om bij De Valken te kunnen voetballen en handballen tegen voor een ieder redelijke contributies kracht wordt bijgezet.

Afsluitend was er een interview met Jop van Lunen en Martin Glim, respectievelijk hoofdtrainer/coach bij handbal en voetbal. Uit het verhaal van beide trainers kwam naar voren dat met veel plezier bij De Valken wordt gewerkt en dat er nog goede mogelijkheden zijn voor sportieve verbetering en succes. Door de positieve en clubgerichte houding van zowel Jop van Lunen als Martin Glim weten de sponsors dat hun bijdrage aan De Valken heel nuttig is.

Ook na afloop van het programma was het erg gezellig in de kantine. Uit de reacties valt op te maken dat veel sponsors zelfs een beetje of meer dan beetje trots zijn op hun club De Valken. Dat is een inspirerende basis voor de toekomst.

Op de foto’s hieronder wordt een sfeerbeeld van de avond gegeven.

In maart 2017 wordt weer een nieuwe Sponsoravond georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com