Goed op weg met prachtige opbrengst Gemaskerd Bal

Het feestelijk en drukbezochte Gemaskerd Bal in De Roode Leeuw is een groot succes in verschillende opzichten. De gezelligheid vierde hoogtij en iedereen was goed te spreken over de ontwikkelingen bij De Valken en de toegenomen betrokkenheid van de afdeling handbal in de vereniging. Dat belooft veel goeds voor de nabije toekomst. Het themafeest, met puike DJ’s en een denderend verrassingsoptreden van Pascal Redeker, heeft bovendien een prachtig financieel resultaat opgeleverd: EUR 7.100.

Deze opbrengst is weer een grote stap in de verwezenlijking van het doel, namelijk in ieder geval EUR 30.000 bijeen brengen om aan de opdracht van de Gemeenteraad van de eigen bijdrage te voldoen. Zoals bekend neemt de Gemeente Drechterland voor het overige de investering in het nieuwe handbalveld op zich.

Met de bijdrage van EUR 10.000 van het Rabobank Westfriesland Coöperatiefonds reeds op zak en de nu al uitverkochte Ladies Bingo van 27 mei in het vooruitzicht, brengen we De Valken in een gunstige uitgangspositie voor de slotactiviteiten, de Jeugdsponsorloop en de veiling op 18 juni in de Roode Leeuw. Maar we moeten waken voor gemakzucht: we zijn er nog niet.

Bovendien moeten we beseffen dat de Gemeente zorgdraagt voor de primaire voorzieningen. Als we het handbalveld willen voorzien van benodigde attributen zoals dugouts , bankjes voor de toeschouwers en daarnaast de gewenste aankleding, bijvoorbeeld met een digitaal scorebord, dan is een schepje erbovenop nodig. En dat lijkt mogelijk, want de veilingcommissie werkt hard aan een aantrekkelijke kavellijst, waar de veilingbezoekers met hun aankopen niet alleen De Valken helpen maar er ook echt iets heel waardevols aan overhouden. Daarover uiteraard later meer.

Het bestuur zegt hierbij toe dat als de opbrengst van de ingezette acties het bedrag van de eigen bijdrage te boven gaat, dat de extra inkomsten worden besteed aan de aankleding van het handbalveld. En als het handbalveld optima forma is ingericht, zou zelfs nog gedacht kunnen worden aan andere mooie zaken zoals een digitaal scorebord bij het voetbalveld of buitenmeubilair voor de zonnige dagen op ons mooie terras. Hoe mooi dat kan zijn hebben we recent nog mogen ervaren.

Droom of werkelijkheid? Laten we ervoor gaan bij de verdere acties. Steun De Valken!

Het (trotse) bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken