Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – VVS ‘46

In de voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen, pakte het bestuur nog een keer uit met maar liefst zes speciale gasten. Met Marcel en Afra Koomen, Arnold en Lydia Boots en Sjaak Groot en Ed Kampstra was het aan tafel heel gezellig met gasten die vanuit verschillende invalshoeken allemaal sterke betrokkenheid bij De Valken hebben. De gezelligheid had al op voorhand een impuls gekregen door het succesvolle Valken 2-team, dat eerder op de dag kampioen was geworden tegen dezelfde tegenstander die Valken 1 ging ontmoeten, VVS ’46. Bijna-veteraan Jos Dalmulder verstaat de kunst om zijn eerste jaar als shirtsponsor wat extra publiciteit te creëren, Jos schoot er gewoon zelf twee in. Maar uiteraard vanuit het bestuur de felicitaties aan het hele Valken 2-team en de technische staf. Klasse!

Marcel en Afra Koomen waren vanwege Valken 2 al vroeg op het complex. Zoon Pascal speelde door een blessure helaas niet, maar het kampioenschap viel ook hem ten deel, met trotse ouders langs de kant. Van origine waren Marcel en Afra niet zoveel met voetbal en handbal bezig, maar door hun kinderen kwam de binding met de club en het enthousiasme neemt alleen maar toe. Met het bedrijf Koomen Meubelen traden Marcel en Afra deze zonnige zondag naar voren als balsponsor, maar ook poseerden ze alvast voor de plek waar straks het nieuwe handbalveld verrijst, waarbij Koomen Meubelen een van de maar liefst 50 bordsponsors zal zijn.

Koomen Meubelen biedt overigens meubels op maat met een optimale balans tussen vorm en functie. Van woonkamer tot slaapkamer. Van keuken tot kantoor. Dit met een unieke combinatie van vakmanschap, creativiteit en Noordhollandse nuchterheid, zo is te lezen op de website www.koomenmeubelen.nl

Arnold en Lydia Boots zijn ook bekenden op het Valken-terrein. Vooral Arnold kan zo nu en dan de gemoederen bezighouden, waarbij iedereen zenuwachtig kijkt hoe zijn gezicht staat en of hij hoofdschuddend dan wel licht knikkend over het veld slentert. Huh?, waar hebben we over? Nou, Arnold is consul, en dus verantwoordelijk voor de keuring van de velden. Het gaat er natuurlijk om dat er niet gespeeld wordt op een veld waarop niet gevoetbald kan worden, waarbij vooral de veiligheid van de spelers het oogmerk is.

Het is goed om hier te stellen dat het bestuur eraan hecht dat het aan de consul is om de beslissing hierover te nemen. Natuurlijk mag er op een normale manier discussie zijn, maar de consul draagt eindverantwoordelijkheid. Het bestuur is er blij mee dat deze functie bij Arnold in goede handen is. Overigens zit het dit seizoen best wel mee. Er is eigenlijk helemaal niet zoveel afgelast geweest. En het veldencomplex ziet er, zeker op zo’n stralende dag, prachtig uit. Al wordt er door spelers begrijpelijkerwijs wel eens geklaagd over hobbeligheid, maar je kan niet alles hebben.

Sjaak Groot was er in geslaagd op de parochieveiling 2016 de kavel van het bestuur van SV De Valken in de wacht te slepen: een middag voor 2 personen als speciale gast van het bestuur bijwonen. Sjaak Groot is een uitgelezen koper. Hij is een trouwe toeschouwer bij Valken 1, mag graag even nazitten en heeft dan vaak in de ochtend als scheidsrechter de wedstrijd van de veteranen onverstoorbaar al in goede banen geleid. Hij vond het leuk om zijn goede vriend Ed Kampstra erbij te betrekken. Ed was in een andere rol al eens gast geweest, maar als ’vader van Valken 2’ paste dit extra tintje als gast heel goed deze middag.

Een levendige middag dus ter afsluiting van het seizoen voor zover het om de gastenbezoeken gaat. Dit met een seizoenrecord van 47 gasten. Vanwege het enthousiasme hiervoor, zal het bestuur ook volgend seizoen hiermee doorgaan. Helaas verloor Valken 1 van VVS ’46 met 0-2, terwijl een goede eerste helft ook een andere uitslag had kunnen inhouden. Jammer, maar komende zondag kan het eerste elftal nog één keer het thuispubliek verwennen met een mooi duel tegen de koploper Sint George.

Saillant detail is dat het op Moederdag de laatste wedstrijd wordt waarbij Mary Obdam als omroepster zal optreden. Laten we er met een fraaie wedstrijd en goede publieke opkomst een waardig afscheid voor onze ladyspeaker Mary van maken. Dat verdient ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken