Nagekomen verslagje van wederom een puntendeling

’t is alweer even geleden, maar toch: Vorige week zondag – 24 april – speelden de helden hun uitwedstrijd in Midwoud tegen de plaatselijke MOC-veteranen selectie. Voorafgegaan door een indrukwekkende minuut stilte n.a.v. het overlijden van een gastspeler van het team.

Met de afwezigheid van Arthur, Marc en Erwin L. werd een beroep gedaan op Frank Lakeman en Marco Stapel van Ve. 1.
Hagel, regen, sneeuw en harde wind, het was zwaar in Midwoud. Doe daar ook nog een hobbelig veld bij en u snapt: het was een drama van een wedstrijd.

Opnieuw zijn we wel de betere formatie. We komen dan ook op voorsprong, zo’n tien minuten voor rust. De voorzet vanaf links is van Dennis. Centrale verdediger wil wegwerken maar verlengt de bal keurig in de eigen goal.

Daarna nog meer kansen voor Valken: Dennis, Erwin R., Martin, Ivo, hij gaat er voor de verandering weer eens niet in. En dan is 1 uitval voor de thuisploeg genoeg om gelijk te maken. Een prima counter beland bij de rechtsvoor. Die haalt uit en de bal belandt in de verre hoek.

Na rust: Tot de zestien prima, dan het verdedigende MOC-Blok. Ook wij staan verdedigend – weer – goed. Dus het blijft bij 1-1. Helaas, opnieuw een 1-1 gelijkspel.