Wederom de 0 voor Niels!

Toch nog een extra slotakkoord voor de helden: een toegift voor Doelman Dekker en Rens. Ze mochten in het pitoreske Hauwert nog eenmaal hun opwachting maken alvorens ze volgend seizoen vervangen worden door nieuwe aanwinsten Michel (vandaag wederom verdienstelijk aanwezig) en Remco Raven.

Vandaag speelden we zonder Marc en Erwin L, maar met de terugkeer van Tuur op de rechtsback positie. Kortom, volgend seizoen lijken we weer wat ruimer in de spelers te kunnen komen zitten.
Hauwert heeft duidelijk ook last van dezelfde problemen. We speelden tegen een half veteranen team en het halve tweede van de blauwhemden. En dat viel te merken. Na een goed begin van onze zijde, met goede kansen (en niet gegeven pingels aan Ivo en Martin) zakt ons spel na een kwartier tot een bedroevend niveau. Gelukkig hebben we de minst gepasseerde keeper Niels op de goal!

Na rust gaan we vrolijk verder met superslecht voetbal en mogen we de verdediging – Corné en Doelman blokken menig schot – danken dat we niet op achterstand komen. Kwartiertje voor tijd kruipen we dan eindelijk weer uit de schulp: Hauwert wordt moe, wij gaan vlijmscherp counteren. Helaas, de laatste bal lukt niet en zo missen Ivo, Dennis, Martin en Edwin de kansen op de 0-1.

Een 0-0 eindstand: wederom geen goal tegen (maar wederom ook niet veel gescoord). Nu dan echt het einde van een prima seizoen. Tot volgend jaar!

Topschutters 15/16:
Dennis: 10
Martin: 8
Jaap-Jan: 4
Doelman: 2
Ivo: 2
Erwin R: 2
Jos: 2
Lennard: 2
Mark. R.: 2
Jeen: 1
Michel: 1
E.d. tegenstander: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken