DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Ladies Bingo is geweldig succes met prachtige opbrengst

Om het nieuwe handbalveld mogelijk te maken ontstond in handbalkringen al snel het idee van een Ladies Bingo. Voor De Valken een nieuw fenomeen, maar de vrouwelijke Valken-leden hadden er al genoeg ervaring mee om te weten dat het een hele leuke avond kon worden en dat ook de opbrengst een mooie bijdrage aan het handbalveld zou kunnen betekenen. En dat is meer dan gelukt! Het was afgelopen vrijdagavond supergezellig in de kantine die volledig gevuld was met 170 deelneemsters aan de bingotafels.

Aan het begin van de avond sprak een trotse Valken-voorzitter het gezelschap toe. Frank Hand vond het mooi dat dit initiatief van de grond gekomen was en op zoveel animo mocht rekenen. Na zijn toespraak kon de, in smoking met oranje strikje gestoken Bingo-master Jeen Kersten (een ervaren kracht op dit terrein) de leiding in handen nemen. Zowel tijdens als na de diverse bingorondes was het supergezellig en van het evenement volgt ongetwijfeld nog een mooi verslag met foto’s op deze website. Op Facebook is hiervan al het een en ander te zien.

Het bestuur dankt het volledige organisatieteam voor de perfecte aanpak, alsmede de vrijwilligers die het organisatieteam ten dienste stonden. En niet te vergeten de sponsors die dit evenement hebben ondersteund!.

Gefeliciteerd met het prachtige resultaat.

En als we het hebben over een prachtig resultaat, hebben we het niet alleen over de bingo-avond zelf als toonbeeld van gezelligheid en betrokkenheid bij De Valken, maar ook over de opbrengst in financiële zin. Als opbrengst kan namelijk een bedrag van EUR 6.000 plus worden gepresenteerd. De finale afwikkeling vraagt nog een klein beetje afstemming, maar het bestuur vindt het fantastisch om deze opbrengst nu alvast te mogen presenteren. Weer een grote stap op weg naar het nieuwe handbalveld. Van droom naar werkelijkheid!

We zien alweer uit naar de jeugdsponsorloop op 4 juni en de finale-avond met de veiling op 18 juni a.s. Dank voor ieders steun tot dusverre en laten we deze goede koers vasthouden.

Het (trotse) bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com