BEZOEK ZATERDAG 18 JUNI DE VEILING VAN ONS ALLEMAAL!

Zaterdag 18 juni a.s. wordt de veiling gehouden in de Roode Leeuw. Het is de afsluiting van een reeks van acties voor het nieuwe handbalveld. De eerdere acties hebben de eigen bijdrage die gevraagd wordt van de Gemeente min of meer ‘veilig gesteld’, maar – ter vermijding van misverstanden – de inrichting van het handbalveld omvat wel meer dan de aanleg door de Gemeente.

Met een mooie opbrengst op de veiling kunnen we het handbalveld in één keer geheel aankleden met benodigde attributen als dugouts, zitmeubilair en een (digitaal) scorebord. Vanwege de directe ligging bij de kantine zou buitenmeubilair bij de kantine ook perfect aansluiten bij het handbalveld. De veilingopbrengst is daarvoor nodig want door de investeringen in het clubgebouw in 2013 kan de vereniging nu nog niet terugvallen op opgebouwde reserves.
Mocht de uitkomst daartoe aanleiding geven zou de vereniging behalve de perfecte afronding van het handbalveld het voetbalveld nog een impuls kunnen geven met een (digitaal) scorebord. Je weet maar nooit. Laten we ervoor gaan!

Echter, om van dromen werkelijkheid te maken, is een goede opkomst van bezoekers aan de veiling nodig. Kom allemaal, want de veiling is voor ons allemaal. Er zijn zowel ‘kleine’ als ‘grote’ kavels. En grotere kavels zijn vaak opgesplitst in deelname per persoon waardoor meer kopers een reële kans krijgen. Iedereen krijgt daardoor de mogelijkheid iets voor De Valken te betekenen op de veilingavond.
Een bezoek is sowieso de moeite waard omdat het een supergezellige avond belooft te worden. Met de vorige editie nog in het geheugen wil je deze keer er ook weer bij zijn.

De zaal gaat open om 19 uur, de veiling begint om 19.30 uur.

Tot ziens allemaal!

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken