Kom vrijdag 24 juni naar De Valken vanwege Bali-project A-junioren

In december 2013 vertrok het toenmalige A1-voetbalteam van De Valken naar Bali. De trip was georganiseerd door Clublinking van de KNVB om sportieve jeugd in Nederland kennis te laten maken met leeftijdsgenoten in ontwikkelingslanden.

De reis is mede tot stand gekomen door de samenwerking met Rotaryclub Enkhuizen. Het reisproject van de A1 heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van een nieuwe school voor kinderen uit de achtergestelde klasse in Lovina op Bali.

De school is inmiddels geopend. Kort geleden werd de school nog bezocht door Valken-lid Jacco Laan tijdens zijn lange buitenlandreis.Hij was zeer onder de indruk van het project.

Vrijdag 24 juni a.s. bezoekt de Rotaryclub Enkhuizen met haar gasten van het golftoernooi dat ’s middags in Westwoud wordt gehouden De Valken. Bij De Valken is een buffet van De Roode Leeuw en worden enkele presentaties gehouden, waarbij ook de actuele situatie van het schoolproject op Bali (genaamd Window to the world) wordt belicht.

Vooral voor de A-junioren van 2013 en hun ouders een schitterende kans om te zien wat er met hun inzet is gerealiseerd en de ervaring opnieuw te beleven. Maar ook andere mensen zijn van harte welkom.

De avond kost EUR 30 per persoon, inclusief eten en drinken. Een belangrijk deel van het bedrag is voor het goede doel op Bali en er wordt door Rotary ook een bijdrage gedaan aan De Valken voor het nieuwe handbalveld, mede als dank voor de inzet van de A-junioren destijds.

Bezoek deze prachtige afsluiting van het seizoen 2015/2016 en ga met een goed gevoel de zomer in.

Aanmelden vooraf is vereist en dat kan bij ron.laan@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken