DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Vreeker B.V. wordt hoofdsponsor jeugdafdeling Valken-handbal

Met veel genoegen laat het bestuur weten dat Vreeker B.V. hoofdsponsor wordt van de jeugdafdeling van Valken-handbal. Bij gelegenheid van de overgang naar de nieuwe handbaltenues in de Valkenkleuren rood en groen zal volgend seizoen de naam van Vreeker B.V. op de shirts van de F-pupillen tot en met de A-junioren te zien zijn.

Vreeker B.V. is een familiebedrijf, gevestigd aan De Hout in Hem. Jan en Lizet Vreeker voeren het bedrijf in samenwerking met hun zonen Antoon en Gerard. Vreeker B.V. is actief op verschillende terreinen met Vreeker Begraafplaatsservice, Vreeker Bestrating en Groen en Jan Reek Natuursteen. Het bedrijf staat voor: Betrokken, Duurzaam en Vernieuwend.

De familie Vreeker draagt het dorpsleven een warm hart toe en steunt in dit verband vele verenigingen en activiteiten in Hem/Venhuizen. Het bestuur is er daarom trots op dat Vreeker B.V. de rol op zich neemt als hoofdsponsor van het jeugdhandbal. Handbal leeft volop bij onze vereniging en zo kunnen SV De Valken en Vreeker B.V. elkaar versterken.

Het bestuur is Vreeker B.V. een periode van 5 jaar overeengekomen voor de sponsoring. Zodra de nieuwe wedstrijdtenues er zijn, wordt de nieuwe hoofdsponsor in het aankomende seizoen in de schijnwerpers geplaatst. Dit in combinatie met een respectvol afscheid van Alpha Tours als dank na een periode van tientallen jaren als hoofdsponsor van Valken-handbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com