Van Diepen Van der Kroef nog 5 jaar hoofdsponsor Valken 1

Prachtig sponsornieuws bij het ingaan van de vakantieperiode.

De maatschap van Van Diepen Van der Kroef Advocaten heeft besloten voor een extra periode van maar liefst 5 jaar hoofdsponsor te blijven van Valken 1.

Vanwege een wijziging van het logo en de huisstijl, kwam Van Diepen Van der Kroef voor de vraag te staan of het kantoor na 4 jaar zou stoppen als hoofdsponsor of door wilde gaan. De advocaten zijn onder de indruk van alle ontwikkelingen bij SV De Valken en de positieve uitstraling van de vereniging in Hem/Venhuizen en omstreken. Daarom wilde Van Diepen Van der Kroef graag nog langer haar naam aan SV De Valken verbinden.

In de aanloop van het nieuwe seizoen zal voor Valken 1 nieuwe wedstrijdkleding worden gemaakt met het nieuwe bedrijfslogo van de sponsor.

Het bestuur dankt deze hoofdsponsor voor de langdurige verlenging van het sponsorcontract. Met Van Diepen Van der Kroef, Polytechniek, Pannenkoekboerderij Houtlust, Fa Timmerbedrijf de Groot en Vreeker B.V. is de vereniging de komende jaren voorzien van aansprekende hoofdsponsors bij voetbal en handbal. Deze geweldige steun ervaart het bestuur als een enorme stimulans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken