Zeer uitgebreid fotoverslag 1e handbalwedstrijd op ’t nieuwe veld

Zaterdag 10 september is de eerste wedstrijd gespeeld op het nieuwe handbalveld. Dit was de wedstrijd van de kavelkopers. Zij speelden tegen de selectie van De Valken handbal. Alle aanwezigen werden welkom geheten door Wendy Dekker die iedereen nog bedankte voor het kopen van de kavels zodat het mooie handbalveld is gerealiseerd. De ontvangst was onder een stralende zon en alle spelers zaten nog vriendelijk bij elkaar aan tafel.

Bleef dit ook zo tijdens de wedstrijd? Alvorens de wedstrijd begon werd het eerste doelpunt gescoord door Nico Boon. Hij had dit gekocht op de veiling en volbracht de missie glansrijk.

De wedstrijd werd een leuke happening waarbij natuurlijk de dames wel in het voordeel waren aangezien zij wekelijks spelen.

Het moet worden gezegd dat de mix van dames en heren van het kavelteam bij vlagen goed spel lieten zien. Daar speelden dan ook wel dames in met een handbalverleden en dat gold ook voor de heren waarvan een aantal nog actief is als trainer bij de Valken. Ook de overigen lieten bij vlaken prima staaltjes handbal zien. Ligt gewoon nog een goede toekomst voor ze bij de handbaltak!!. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door de handbaldames maar dat was natuurlijk allemaal niet belangrijk.

Zoals bij ieder wedstrijd was er de derde helft en daar waren alleen maar winnaars. Onder een heerlijk najaarszonnetje werd er genoten van lekkere consumpties en vlees van de BBQ. Dit werd voortreffelijk verzorgd door Patrick Dekker. In een positieve sfeer op een mooie zwoele avond werd er nog behoorlijk lang nagezeten. Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie middag maar in het bijzonder de kavelkopers Kryn de Groot, Wendy Dekker, Marc Vriend, Martin en Janneke Beemster, Jop van Lunen, Frank en Esther Dekker, Peter Schuitemaker, Wilfried Laan, Frank Koning/ Thijs Vlam en Hildegard Boon.

Dit beloofd veel voor de komende handbalwedstrijden en ik kijk uit naar de officiële opening die op 8 oktober zal plaatsvinden. Ik hoop dan ook op een grote opkomst en een positieve sfeer zodat het nieuwe elan in onze vereniging gewaarborgd blijft.

Frank Hand
Vz S.V. De Valken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken