Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Zwaagdijk

Het bestuur ontving bij De Valken – Zwaagdijk de trouwe hoofdsponsor van het jeugdvoetbal van SV De Valken en dat is Polytechniek B.V. Met de opdruk van Polytechniek spelen de jeugdteams van SV De Valken al sinds 1999 hun wedstrijden en bij Polytechniek vinden ze het na zoveel jaar nog steeds prachtig om die sponsorrol te mogen vervullen. Het was alsof trainer-coach Martin Glim van Valken 1 zijn steentje wilde bijdragen, want met aan het einde van de wedstrijd maar liefst 5 spelers in een A-juniorenleeftijd in het elftal speelde Valken 1 op het zonovergoten hoofdveld zich naar een verdiende 5-2 overwinning tegen Zwaagdijk.

De gasten waren Sjon en Ina de Lange, Jaap en Anneke Vlam en Afra Groot en Piet Knip. De directie van Polytechniek volgt de ontwikkelingen bij SV De Valken op de voet en bezoekt met enige regelmatig het complex. Sjon en Jaap hebben veel waardering voor de bestuurlijke aanpak en de aandacht voor de sponsors. “Zo krijg je tussen sponsor en club een mooie wisselwerking”, aldus Sjon de Lange en Jaap Vlam, die zelf in het verleden ook bestuurlijk actief was voor de vereniging.

Polytechniek heeft bovendien de installatie van het nieuwe clubgebouw aangelegd. En dat we een ‘state of the art’-clubgebouw hebben, danken we mede aan de inbreng van Polytechniek. Tijdens het bezoek doken we onder leiding van bestuurslid Timo Groot (portefeuillehouder accommodatie) ook nog de technische ruimte in en dat gaf een extra dimensie aan het fenomeen ‘Speciale gasten van het bestuur’. Uiteraard kregen de gasten voorafgaande aan de wedstrijd al de bestuurspresentatie voorgeschoteld en met genoegen hoorden ze dat het er in vele opzichten bij SV De Valken prima voorstaat.

Afra Groot is werkzaam bij Polytechniek maar ook jarenlang penningmeester van SV De Valken en daarna nog vele jaren gastvrouw in de bestuurskamer bij wedstrijden van het eerste elftal. Afra vond het leuk dat ze met haar vriend Piet werd uitgenodigd en wilde daarom graag de wedstrijdbal sponsoren, waarvoor hartelijk dank. En met duidelijk succes, want Valken scoorde er lustig op los. Daarom mocht Afra uiteraard nog afzonderlijk als balsponsor op de foto.

Anneke Vlam genoot zo van het bezoek dat ze ook nog even snel de kans greep om te poseren. Gezellig toch.

Het bestuur dankt de gehele Polytechniek-delegatie voor hun enthousiasme en gezelligheid deze middag en hun trouwe sponsoring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken