Mooie afsluiter van het buiten seizoen handbal dames 1!

Wat een stralende dag vandaag! En dat op 16 oktober, wat een luxe. Over luxe gesproken, dames 1 hadden 2 VIP gasten:

Zij werden lekker in de watten gelegd. Ook nog 2 punten in de tas, dus zij gingen gelukkig met een tevreden/verzadigd gevoel richting huis.

Een of andere manier moesten we elkaar nog wel even wakker schudden voordat de wedstrijd begon. We zaten nog met onze gedachten bij de bierpullen van gisteren denk ik… maaar gelukkig was dit met 10 minuten over. Goed schuiven met zijn alle op de cirkel en gas erop! Inge begon met een aantal mooie schoten en Jody volgde snel. We gaven goed druk en konden er zo doorheen walzen, weliswaar geen doelpunt, maar dit konden we dus vaker doen. Er werden veel 2 minuten uitgedeeld en penalty’s. deze penalty’s werden keurig benut door Rinske. Onze keepers stonden ook weer als tijgers!

We gingen wel tevreden de rust in, maar die eerste inkakker gaan we natuurlijk niet nog eens over doen! Meteen er bovenop en Con Zelo was niet heel snel terug dus ren je rot!

De cirkel werd goed gevonden door Corina en Britt, door de goede druk vanuit het midden, kon zo door denderen en zorgde voor mooie goals. Carola had geen grip meer over de hoekgoals van Con Zelo dus onze Eva nam het stokje over en hielt de bal vanuit de hoek, hoppaaa.

Met een mooie eindstand van 20-12 en een aantal krassen op de arm, konden we, samen met onze VIP, de verdiende borrel drinken! Op naar het binnenseizoen, wat voor ons best spannend wordt. Alle tegenstanders zijn onbekende voor ons. Mja.. ook wel weer een voordeel, want zij kennen ons snelle spel ook niet;)