Kanjer van de week Fynn de Wit beleeft prachtmiddag

Met een kriebel in mijn buik werd ik in de ochtend wakker. Niet alleen omdat ik vandaag Sinterklaas zou gaan zien in Wijdenes, maar ook omdat ik vandaag kanjer van de week zou zijn bij de sportvereniging waar ik zo graag iedere week train en voetbal; de Valken.

Mijn natte en koude kleding, na het ontmoeten van Sinterklaas, vervuilde ik op zondag 13 november voor mijn mooie rood/ groene Valken tenue.

Vol trots stapte ik in mijn outfit de kantine binnen, waar mijn onvergetelijke ervaring begon. Na de bespreking in de bestuurskamer, warmden wij onze o zo koude spieren op op het veld.

Nadat de spieren van mij en de grote jongens warm geworden waren begon de wedstrijd door een aftrap van mij. De eerste speler passeerde ik met een poortje, daarna 3 man voorbij en schoof de bal naast de keeper in de verre hoek. Het was 1-0 ;-).

De wedstrijd kon nu verder gaan. De ploegen gingen gelijk met elkaar op, maar de Valken had 3 doelpunten gescoord in de eerste helft. Na de rust begon Always Forward haastig op zoek naar een doelpunt, maar de Valken wist de ruststand te verdubbelen naar een eindstand van 6-0.

Ik bleef maar juichen voor alle mooie doelpunten die er vielen. Blij ging ik met mijn papa, mama en zusje naar de bestuurskamer, waar ik met limonade de wedstrijd nog even na kon bespreken. Daar kreeg ik nog een super mooie bal, ondertekend door de sterren spelers en de trainer van de Valken.

Namens mij en mijn ouders, bedankt voor deze geweldige/ onvergetelijke middag!