De Valken in touw voor de Gemeenschapsveiling

2017 wordt het jaar van de eerste Gemeenschapsveiling.

Afgelopen periode is er veel werk verricht om de nieuwe gemeenschapsveiling van de grond te krijgen. Met dank aan alle deelnemende verenigingen en de parochie St. Lucas is er een prachtig draaiboek ontstaan om de veiling tot een groot succes te maken.

Mede namens SV De Valken zijn er wijklopers aan de deur geweest bij alle inwoners van Hem/Venhuizen/Wijdenes. Na de Kerstdagen komen van 27 december tot 7 januari de wijklopers bij iedereen aan de deur.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Op het huis aan huis een formulier bezorgde formulier kan worden aangegeven wat iemand wil schenken en in welke vorm. Het kan van alles zijn, echter wel nieuw en ongebruikt. Te denken valt aan het organiseren van een uitje of etentje of iets leuks voor in huis en tuin. Ook taarten, vlees of kaas is een veel gegeven gift.

Wijklopers zijn herkenbaar aan de badges van de gemeenschapsveiling. het is heel prettig als het formulier al is ingevuld. Wijklopers kunnen ook helpen bij het bedenken van een leuke kavel.

Alle schenkingen worden verwerkt in een veilingcatalogus en worden bij opbod verkocht op de twee veilingavonden.

De veiling wordt verdeeld over twee avonden.

11 maart Wijdenes in de Wiekslag
18 maart Venhuizen in de Roode Leeuw

De deelnemende verenigingen zijn: Huttendorp Venhuizen, Badmintonvereniging Venhuizen, ASV55, De Valken, Muziekvereniging Venhuizen, Reddingstation Wijdenes, Rederijkskamer De Klimop, SVH sport, Tienervereniging de Wip-in, TV de Drieban, WSW voetbal, ZVV Alpha Tours, het Zwembad en de Lucasparochie.

Voor meer informatie: www.gemeenschapsveilingvenhuizen.nl of mailen naar gvvehuizen@gmail.com.

Bij De Valken is veel positieve ervaring opgedaan met veilingen in 2013 en 2016. Nu willen we bij De Valken een sterke bijdrage leveren aan de nieuw opgezette Gemeenschapsveiling, waarvan een deel van de opbrengst ook bij De Valken terecht komt. Maar het gaat vooral om de dorpsgemeenschap als geheel en daar doet De Valken graag aan mee.

Wie bij De Valken bereid is mee te helpen aan de Gemeenschapsveiling kan zich melden bij het bestuur: ron.laan@hetnet.nl of 06 12 96 97 87. Vele handen maken licht werk en er is nog wel een en ander te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken