Kerstwens van het bestuur

Het bestuur van SV De Valken wenst alle (ere)leden, medewerkers, vrijwilligers, Club van 100, sponsors en overige steunbetuigers hele fijne feestdagen met Kerstmis en Oud en Nieuw.

Het jaar 2016 gaat bij onze vereniging als een bijzonder jaar de geschiedenis in met de realisatie van het prachtige handbalveld en alle energie die dit project heeft gegeven.

Het sportcomplex kan de komende jaren de ideale plek zijn om met veel plezier en inspiratie te voetballen en te handballen.

Het bestuur zal zich het komend jaar meer kunnen richten op de sportieve aandachtspunten in de vereniging en de aandacht voor de accommodatie kan wat meer naar de achtergrond.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari volgend jaar zal voorzitter Frank Hand meer vertellen over de stand van zaken bij De Valken en de ambities voor 2017. Kom langs op deze jaarlijkse sfeervolle en goedbezochte nieuwjaarsreceptie.

Na alle inspanningen zijn we wel even toe aan een wat rustiger periode, waarvoor de laatste weken van het jaar zich goed lenen, al volgen er nog wel leuke sportieve activiteiten in De Banne.

Iedereen die De Valken op vrijwillige basis heeft geholpen heeft een eindejaarspresentje gekregen (of krijgt dat nog) om te laten weten dat ieders inzet zeer gewaardeerd wordt, zoals op het prachtige vrijwilligersfeest in 2016 ook al tot uitdrukking is gebracht.

Fijne dagen!

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken