DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Lief en leedcommissie (update)

De oproep tijdens de Valkendag heeft geresulteerd dat er een nieuwe lief en leed commissie is gekomen. Isabel de Wit en Franka Beemster zullen samen dit gaan verzorgen. De commissie is er voor de hele vereniging dus zowel voetbal als handbal en zal ook de taken overnemen van de bestaande handballeden die lief en leed in hun portefeuille hadden. De lief en leed commissie zal zorgen dat er namens de vereniging aandacht wordt besteed indien er iets is gebeurd dat binnen de definitie valt van lief en leed. Je kunt hierbij denken aan een blessure, een ongelukje maar natuurlijk ook iets leuks als een geboorte een jubileum of iets anders feestelijks. Dit geldt voor leden, vrijwilligers en eigenlijk iedereen die actief bij onze club is betrokken. Vanuit de vereniging kunnen we daar dan aandacht aan geven. Dit gebeurde in het verleden altijd op een ad hoc manier maar de ervaring leert dat het wel bijzonder wordt gewaardeerd. Daarom zijn wij blij dat Franka en Isabel dit hebben opgepakt. Zij moeten natuurlijk wel gevoed worden want zij zijn niet altijd op de hoogte van alles. Indien u iets weet kunt u altijd even een mailtje sturen naar erisadewit@quicknet.nl of franka.thuis@quicknet.nl. Zij zullen daar dan opvolging aan geven.

Het bestuur dankt Franka en Isabel voor de spontane aanmelding en heeft het vertrouwen dat hun acties enorm worden gewaardeerd door de leden, vrijwilligers en iedereen met een warm hart voor de Valken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com