DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

De Sponsoravond 2017 komt eraan! Aanmelden kan nog.

Het bestuur heeft al heel veel aanmeldingen ontvangen voor de sponsoravond van 21 maart 2017. Maar er moeten ook nog veel sponsors reageren. Het belooft dus een drukke en gezellige avond te worden in de kantine. Maar ook leerzaam en bovenal onderhoudend.

Dit jaar is het thema: “Technologie en internet”.

Hoofdspreker is Leo van Schie. Leo van Schie is verbonden aan New Media 2Day in Amsterdam. New Media 2Day heeft als ICT- en automatiseringsbedrijf een focus op het toepassen van innovatieve ontwikkelingen.

Leo van Schie brengt de wereld van internettechnologie dichterbij. Ook voor de lokale ondernemer is technologie geen ver-van-mijn-bed-show. Het gaat juist om prachtige kansen die voor het grijpen liggen.

In aansluiting op de spreekbeurt van Leo van Schie volgen drie korte presentaties van ondernemers die inspelen op de kansen die het internet biedt. Kevin Bruggink (Social Blue), Geert Klaver (Klaver Makelaardij) en Edo Graaf (Drogisterij Graaf) weten op ondernemende wijze namelijk wel raad met het internet.

V.l.n.r Kevin Bruggink, Geert Klaver en Edo Graaf

Verder worden de sponsors deze sponsoravond bijgepraat over de ontwikkelingen bij de jeugdafdeling van SV De Valken in een interview met Jeroen Bleeker (voorzitter commissie jeugdvoetbal), Saskia Roukema (trainster handbaljeugd) en Marco Bakker (eerder trainer voetbaljeugd). Het interview levert de zienswijze van het bestuur, ouders en trainers op ten aanzien van de Valkenjeugd.

Op de avond geeft het bestuur een korte update van de speerpunten van de vereniging op het gebied van de lokale sport, de accommodatie en de sponsoring.

Deze sponsorbijeenkomst wordt niet alleen een inhoudelijk zeer interessante avond, maar biedt ondernemers tevens een mooie kans om te netwerken in een open en gezellige sfeer.

Voor sponsors zijn hieraan geen kosten verbonden. Voor de goede organisatie is het wel van belang dat sponsors zich aanmelden en aangeeft met hoeveel mensen de sponsoravond wordt bezocht. Dat kan op emailadres: ron.laan@hetnet.nl of r.laan@vandiepen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com