Zaterdag Gemeenschapsveiling in Wijdenes

De eerste Gemeenschapsveiling, nieuwe stijl, vindt zaterdag a.s. plaats in de Wiekslag te Wijdenes. Dat een Gemeenschapsveiling voor de dorpszin en de betrokken verenigingen en kerk veel kan betekenen lazen we in de krant in de berichtgeving over de Gemeenschapsveiling van Wervershoof. In Wervershoof werd een recordopbrengst behaald. De Wervershovers hebben al jarenlang ervaring met een Gemeenschapsveiling en het verenigingsleven profiteert volop hiervan. De avond is aldaar ook een heus dorpsfeest.

In Hem/Venhuizen/Wijdenes wordt in 2017 een start gemaakt met deze nieuwe veilingopzet als opvolger van de Kerkenveiling. Het Wervershoofse verhaal laat zien dat er toekomst zit in deze opzet. Het zou mooi zijn als het eerste jaar van de Gemeenschapsveiling in Hem/Venhuizen/Wijdenes ook tot resultaten leidt die tot volle tevredenheid stemmen en vertrouwen geven in de toekomst. Niet alleen in geld uitgedrukt, maar ook als samenwerkingsproject van vele verenigingen en de kerk.

Zaterdag a.s. is dus de eerste kans om dit te laten zien. Komt allen. Voor meer informatie: www.gemeenschapsveilingvenhuizen.nl En iedereen heeft natuurlijk ook thuis de Kavelgids bezorgd gekregen.

In de aanloop naar de veiling in De Roode Leeuw volgt nog informatie over de inbreng van SV De Valken op de prachtige kavellijst van de tweede veilingavond op 18 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken