DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Grasshoppers

Het bestuur van De Valken ontvangt inmiddels al jarenlang gasten bij wedstrijden van het eerste elftal. Sommige gasten komen veel vaker op het complex, maar voor weer andere gasten is het bezoek niet alledaags. Zo waren deze keer Adrie en Ans Laan te gast. Adrie Laan is afkomstig uit Venhuizen (familie Laan uit de Jan Wouter Heijmanstraat) en heeft bij De Valken in het verleden zelfs in het eerste elftal gespeeld, onder leiding van onder meer trainer Klaas van der Veen. Als noeste verdediger stond hij paraat in het rood-groen en maakte mooie voetbaltijden mee.
Als lid van de Rotaryclub Enkhuizen had Adrie Laan het nieuwe complex al eens bezocht, maar dat smaakte voor het oud-lid naar meer. In dank werd daarom de uitnodiging van secretaris Ron Laan – zelf ook lid van Rotaryclub Enkhuizen – aanvaard en samen met zijn vrouw Ans kwam Adrie er zelfs een dagje eerder voor terug van een vakantie. Langs de lijn ontmoetten ze allerlei oude bekenden met wie leuke herinneringen konden worden opgehaald. Het bezoek beviel Adrie en Ans zo goed dat niet uitgesloten is dat ze vanuit Bovenkarspel nog weer eens richting De Valken trekken.
Op de historische foto zien we Adrie als persoon nummer 5 in een voormalig A-juniorenteam.


Vanwege de officiële ingebruikneming van het schitterende scorebord was ook sponsor Ronico in de persoon van Niels de Wit en Jeroen Laan te gast. Ronico is met ingang van dit seizoen een enthousiaste sponsor bij De Valken en mede dankzij een prachtige bijdrage van dit bedrijf kon het schitterende scorebord worden gerealiseerd. Vice-voorzitter Timo Groot poseert dan ook trots met Niels de Wit, zijn zoontje Siemen en Jeroen Laan. “It’s all about growing”, is het credo bij Ronico en het zou mooi zijn als dit ook voor De Valken de komende jaren van toepassing mag zijn.

Over hoe De Valken ervoor staat anno 2017 werden de gasten uiteraard door het bestuur voorafgaande aan de wedstrijd tegen Grasshoppers geïnformeerd in de bestuurskamer. Grasshoppers ging er weliswaar met de punten van door, maar de gasten hadden met gezien dat de De Valken ondanks een 0-2 achterstand in de eerste helft toch partij bleven bieden. Het spel kan en moet wel beter, maar dat betere spel zullen de speciale gasten van de volgende duels weer voorgeschoteld krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com