Scorebord officieel in gebruik op het A-veld

Vlak voor de start van de wedstrijd De Valken – Grasshoppers is het nieuwe digitale scorebord langs het A-veld officiële in gebruik genomen.

De Valken heeft het scorebord kunnen neerzetten dankzij de prachtige meeropbrengst van de acties voor het nieuwe handbalveld en een hele mooie bijdrage van het bedrijf Ronico.

Ronico is met ingang van dit seizoen Special Sponsor bij De Valken en dat is te zien met 4 reclameborden bij het voetbalveld en een reclamebord bij het handbalveld.

Maar dus ook als scorebordsponsor, waar de naam van Ronico prominent wordt vermeld tussen de hoofdsponsoren bij de afdeling voetbal.

De opening gebeurde door een countdown tesamen met het publiek van 10 tellen waarbij het scorebord meeliep, waarna de aftrap van de wedstrijd volgde.

Op de foto bedankt vice-voorzitter Timo Groot met een handdruk Niels de Wit, een van de directeuren bij Ronico.

Op de andere foto zijn Niels de Wit en Timo Groot vergezeld van Siemen de Wit, het zoontje van Niels en zijn vrouw Amy, en Jeroen Laan, die als medewerker bij Ronico ook sterk betrokken is geweest de uitwerking van de sponsorrelatie.

Ronico stelt “It’s all about growing” en dat motto houdt De Valken de komende jaren graag voor ogen.

Dank aan Ronico, maar ook dank aan de vrijwilligers bij De Valken die hebben geholpen met het oprichten van het indrukwekkende scorebord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken