Prachtige opbrengst Valken bij bekendmaking resultaten Gemeenschapsveiling

Het bestuur van de Gemeenschapsveiling die in maart in Wijdenes en Venhuizen is gehouden heeft prachtige resultaten bekend gemaakt. Op de website www.gemeenschapsveilingvenhuizen.nl kan in de rubriek verenigingen per deelnemer worden gekeken welk bedrag wordt toebedeeld. Het overzicht laat zien dat voor alle deelnemende verenigingen prachtige opbrengsten zijn gerealiseerd. Dat is een felicitatie waard.

Het veilingresultaat van SV De Valken bedraagt maar liefst EUR 6.846,09. Dat is uiteraard een enorme opsteker voor de vereniging. Naast de score in ‘muntjes’, deed de speciale Valken-kavel met de wijnproeverij het ook uitstekend.

Het Valken-bestuur dankt iedereen die zich voor de Gemeenschapsveiling heeft ingezet alsmede alle schenkers van een kavel en de kopers.

De eerste editie van de Gemeenschapsveiling mag een succes worden genoemd en kan de start zijn van een mooie dorpstraditie waarbij de veilingavonden zich tot feestelijke bijeenkomsten ontwikkelen waar in het dorp naar wordt uitgezien. Afgelopen maart was het al druk en gezellig en deze ervaring zal nog meer mensen enthousiast maken.

De tweede editie van de Gemeenschapsveiling in Wijdenes en Venhuizen wordt gehouden op 10 en 17 maart 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken