Kampioenen! en cupfighters

Onder het toeziend oog van vele ouders, vrienden, opa’s en oma’s – de tribune was haast uitverkocht – speelde Valken JO15-2 gisteravond de kampioenswedstrijd tegen Always Forward.

En het werd een galavoorstelling! In het begin waren er al vele speldenprikjes maar na 20 minuten was het dan toch raak door de snelle spits die na zijn goal het enige lege plekje op de tribune wist te bemachtigen.

Niet veel later krijgt de uitploeg dé kans om gelijk te maken en de spanning terug te laten keren in het duel. De Hoornse spits omspeelt keeper Bouwman maar schuift de bal naast de lege goal.

De daarop volgende aanval van Valken betekend de 2-0.

Na rust gaat Valken vrolijk verder en loopt uit naar 4-0. Een tegenstoot van Forward betekent de 4-1, maar Valken stelt orde op zaken en wint uiteindelijk met 5-1.

De felicitaties zijn er voor alle spelers, de trainers en begeleiding. Klasse!

Daarnaast werd op het B-veld ook nog een jaarlijks terugkerende wedstrijd gespeeld. De veteranen van DWB zijn als vanouds weer in de eindfase van het bekertoernooi beland, net als die van Valken Ve.1.
De kwartfinale dus. Valken wint overtuigend tegen de sterke Weersche formatie. Eindstand is 3-1, een plek in de halve finale het gevolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken