DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Victoria O

De wedstrijd van De Valken tegen Victoria O kende vier speciale gasten van het bestuur.
Vanwege de mooie aankoop van de VIP-kavel op de handbalveldveiling om de club te steunen, waren Lia en Piet Groot uitgenodigd. Zo troffen ze niet alleen het bestuur aan tafel, maar ook na afloop schoonzoon Piet Portegies, die als elftalbegeleider na de wedstrijd aansluit bij het gezelschap. Graag had iedereen binnen de familie Groot natuurlijk De Valken zien winnen, maar dat lukte niet tegen de Obdammers. Victoria O keerde met 1-3 winst huiswaarts. Dus genoeg stof om na te praten.

Het bezoek was ondanks de uitslag de moeite zeker waard. Piet en Lia Groot hebben, net als hun kinderen, het beste met De Valken voor en zeker Piet staat als oud-voetballer met grote regelmaat bij het eerste elftal langs de lijn en staat ook met kantinediensten paraat. Lia is tegenwoordig druk met de historische vereniging Suyder Cogge (na heel veel jaren 40 MM-bestuur), waar ze de beeldbank beheert. Deze beeldbank is te vinden op het internet en is ook interessant vanwege de vele foto’s uit het verleden op het gebied van voetbal en handbal. En met 10 kleinkinderen zal de familie Groot ook in de toekomst bij De Valken van betekenis kunnen zijn.

Jaap Laan en Jaap Sjerps stonden deze keer eveneens op de gastenlijst. Beide mannen zijn al op respectable leeftijd maar vinden het nog prachtig om bij De Valken te zijn en daar waar mogelijk actief te zijn. Dan gaat het om onderhoud van het complex en het clubgebouw, maar ook om terreindienst. Het Valken-complex ligt er altijd fraai bij. Helaas is Jaap Sjerps dit jaar geconfronteerd met fysieke tegenslag, maar hij lijkt stukje bij beetje weer te verbeteren en sprak zelfs alweer de wens uit om begin volgend seizoen van de partij te kunnen zijn als vrijwilliger. Dat zijn de echte! De Valken is in vele opzichten maar wat blij met Jaap.

Erelid Jaap Laan weet – in de goede zin van het woord – ook niet van ophouden. En hij legde uit dat je als je in de tachtig bent, je in deze tijd eigenlijk helemaal niet zo oud bent. “Daar zijn er wel 750.000 van in Nederland”, zo wist Jaap te vertellen. Het bestuur vindt het prachtig dat deze vrijwilligers veel betekenen voor De Valken maar dat de club ook veel betekent voor deze vrijwilligers, die hun vrije tijd zinvol en met plezier kunnen invullen. Het zou nog mooier zijn als jongere generaties ook weer aansluiting vinden bij de onderhouds- en terreindienstploeg. Belangstellenden hoeven niet te aarzelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com