DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Kwiek ‘78

Bij het door Valken met 3-1 gewonnen duel tegen Kwiek ’78 ontving het bestuur Henk en Wilma Bart, Jack Boon en Rik en Margreet van Dulmen. Een mooie mix van gasten die toch met elkaar te maken hebben, rara hoe zit dat?

Henk en Wilma Bart wonen in Oudendijk, hoewel Henk van origine uit Purmerend komt en nog bij FC Purmerend heeft gevoetbald. Nu houden Henk en Wilma Kwiek ’78 als supporter (ook vanwege een voetballende zoon) in het oog. Maar vooral is er drukte met het door vader Joop opgerichte familiebedrijf Wijnimport Bart, dat zo mooi gevestigd is in het Fort Benoorden Purmerend.

Wijnimport Bart is bij Kwiek ’78 sponsor, maar heeft ook al jarenlang een reclamebord langs het Valken-veld. Daar was inkoper Jack Boon al eens gefotografeerd als gast, maar nog leuker was het dat Jack met minstens zoveel trots de familie Bart kon ontvangen in het hem zo vertrouwde Valken-Fort Bezuyden Hem ende Venhuizen. Als inkoper draagt Jack al weer vele jaren met veel plezier bij aan het succesvolle bedrijf met een landelijke dekking.

Dat met wijn succes kan worden behaald, weten we ook bij De Valken. Margreet van Dulmen was als afgevaardigde van de wijncommissie als gast aangesloten en zo waren alle succesfactoren van de jaarlijkse Valken-wijnactie in beeld: Wijnimport Bart, Jack Boon en de wijncommissie. Kwaliteit in alle opzichten.

Rik van Dulmen was uiteraard gezellig met Margreet meegekomen, maar mag de uitnodiging bovendien ook persoonlijk opvatten vanwege zijn inzet bij de Valken. Vooral bij de oprichting van het nieuwe clubgebouw was Rik in een belangrijke rol vanuit de bouwcommissie betrokken. Sowieso zijn Rik en Margreet enthousiaste vrijwilligers bij de vereniging, waar vader Piet van Dulmen ooit nog voorzitter is geweest. Met drie zonen op voetbal ben je als ouders natuurlijk extra gemotiveerd.

Alle gasten vonden het leuk om van het bestuur te horen hoe het er bij De Valken aan toe gaat. Ze waren vol waardering voor wat er wordt bereikt en gedaan. Een toost waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com