En de winnaar is: Jelle Bleeker!!!

De felicitaties zijn dit jaar voor Jelle Bleeker. Voor de tweede maal – in 2011 lukte het hem ook al – wint de jonge Valken-speler het om er met de hoofdprijs van door te gaan.

Zijn leidende positie komt in de knotsgekke laatste speelronde niet in gevaar: De hoogste score in de top 10 is een 5: daardoor zijn er weinig verschillen te noteren.

Jelle eindigt op 168 punten, dat is er 1 meer dan nummer 2 Mees Obdam. Mees is de enige deelnemer die zijn positie in de laatste speelronde nog positief wijzigt. Hij wisselt van plek met Piet Portegies die eindigt op het respectabele aantal van 166 punten.

Naast het podium, maar toch goed voor rood-groen eremetaal en een prijs: Koos Keuning met 163 op plaats 4, Renske Beemster eindigt op 160 punten, goed voor de 5e stek.

Roan Groot en Twan Koster stonden vorige week al in punten gelijk, zo eindigen ze ook: allebei 159 punten. Roan eindigt als 6e, Twan als 7e. De laatste prijsplaats is voor Chris Beemster. Met 156 punten (net zoveel als Mark Dop en Mattie Obdam) eindigt Chris als 8e.

Onderin krijgt Gerline Bakker de Rode Lantaern dit jaar uitgekrijgt in de vorm van de poedelprijs. Ze eindigt als enigste deelnemer niet op of boven de 100 punten: Haar eindtotaal is 97.

Twan Koster stond het hele seizoen al bovenaan in de uitslagenlijst. Uiteindelijk eindigt hij met 18 goed uitslagen, net 1 meer dan Piet Portegies.

Bij de toto’s hetzelfde verhaal: Chris Beemster blijft ook na de laatste speelronde fier aan kop: 106 goede toto’s. (99 voor Erik Appelman).

Tenslotte de beste joker: Die is voor Rick Appelman die 60 punten van zijn totaal dankt aan DWB. (Chris en Martin Beemster behaalden beiden 52 punten met Grasshoppers, Jelle met ALC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken