Veteranen 1 simpel langs Twisk

De Veteranen 1 hebben dit jaar een brede selectie. Op papier 16 man sterk. Deze breedte hebben we hard nodig vanwege ouderdom, weekendjes weg, blessures en dergelijke.

Bijvoorbeeld Wally P. (Walter) vorige week iets gebroken of afgescheurd in de enkel, ligt er tot volgende zomer (aldus de kenners, red.) uit. Ook nieuwe aanwinst Dennis Beekenkamp een spier in het bovenbeen, waarvan hij het bestaan niet wist, verrekt/gescheurd, langs de kant. Ook badmeester John afwezig, hij geniet van een warm bad in het buitenland.

Met 13 man starten op veldje B met in de wissel de heer W. Laan, dit jaar ook wel “Wimfried” of “Pompie” genoemd en onze stukloper, Rick Hooijboer, alias Rigardo welke de vlag oppakte.

Dan de wedstrijd. We lieten het balletje mooi rond gaan onder de bezielende leiding van scheidsrechter Kryn Groot. Na 10 minuten was het Sjaak Laan die op “meesterlijke” wijze het balletje in kon tikken bij “zijn 2e paal”. Niet veel later tekende Frankie L, ook wel Laakstra aan voor 2-0. Met een kopbal Jos 3-0 en daarna het hoogtepunt van seizoen 2017/2018… Niet minder dan onze voorzitter, die in zijn laatste termijn een lange rush wist te verzilveren in 4-0!! Rust.

Na de rust 2 mooie goals van Rigardo en een fraaie van Karim bracht de stand naar 7-0. Daarna, na 3 wedstrijden de Nul ging het toch mis. Een counter van Twisk, 7-1.

Leuke sportieve pot met gezellige tegenstander die tot en met het einde, ondanks achterstand, probeerde te voetballen.
Volgende week uit tegen Hauwert, daarna ons eerste team uitje in de kantine:-)