Speciale gasten van het bestuur bij Valken 1 – Oosthuizen 1

Bij de eerste thuiswedstrijd van Valken 1 was Fa. Timmerbedrijf De Groot de Speciale gast van het bestuur. Enthousiast waren Kryn en Gonny de Groot, Anne de Groot, Jelle de Groot en Nienke Koster, Wietse de Groot en Simone Hoogland naar het Valken-complex gekomen. Hun dag bij Valken begon al snel, want als hoofdsponsor handbal wilden ze natuurlijk het eerste handbalteam zien spelen (en winnen met 18-14) tegen Con Zelo.

In de bestuurskamer werd aan de gasten door het bestuur een kijkje achter de schermen gegeven aan de hand van de presentatie “SV De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging”. Als hoofdsponsor hoorde men met genoegen aan dat de vereniging in veel opzichten bloeit, maar het bestuur stak ook de aandachtspunten niet onder stoelen of banken. Vooral de groep van coaches en trainers bij de jeugd en de groep kantinemedewerkers verdienen nog aanvulling om de club zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Jelle de Groot geeft zelf voetbaltraining aan de jeugd en als bestuur ontvangen we hierover leuke reacties van ouders en kinderen. Zo is Jelle een prachtig voorbeeld van hoe we het graag zien. Meehelpen met De Valken is vooral ontspanning naast drukke werkzaamheden.

De firma Timmerbedrijf De Groot is een familiebedrijf dat wordt gedreven door Kryn en Gonny de Groot en hun zonen Jelle en Wietse. Het bedrijf is gespecialiseerd in Velux dakvensters, maar is als timmerbedrijf op bredere basis actief met bijvoorbeeld dakkapellen en complete zolderverbouwingen, horren, rolluiken en raamdecoratie. Onze hoofdsponsor deelt bovendien de ambitie van Velux om ook op het gebied van dakkapellen marktleider te worden.

In 1999 is de familie De Groot naar Venhuizen gekomen. En dat is in het dorp niet onopgemerkt gebleven. Niet alleen ontplooit het bedrijf zich in sneltreinvaart, maar ook bij SV De Valken is de hele familie al lange tijd betrokken. Bestuur, scheidsrechter, speler, speelster, veilingwijkloper, Uitkijk-/website-redactie voor handbal, sponsorcommissielid of andere taken binnen de vereniging; ze zijn overal voor in. In de aanloop naar het nieuwe handbalveld traden ze ook als hoofdsponsor van de A-selectie naar voren en in de prachtige tenues werd onlangs weer een fraaie actuele foto gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken