Kom naar de Gemeenschapsveiling, met speciale Valken-kavel

Op 10 maart 2018 in Wijdenes (Dorpshuis De Wiekslag) en op 17 maart 2018 in Venhuizen (Dorpshuis Het Centrum) vindt de Gemeenschapsveiling 2018 plaats.

Met Koos Laan, Frank Hand, Rinske Groot en Ron Laan als ‘wijkloper’ heeft SV De Valken haar bijdrage aan de voorbereidingen geleverd. Veel dank aan deze vrijwilligers. Naar verwachting heeft iedereen thuis al de fraaie veilinggids ontvangen.

Kom allemaal naar de veiling(en) en steun het verenigingsleven en de kerk in Hem/Venhuizen. U kunt met speciale munten die u bij het kopen van een kavel krijgt zelf bepalen waar uw geldelijke steun naar uitgaat. Meer informatie vindt u op de website www.gemeenschapsveilingvenhuizen.nl

Als vereniging bieden we 5 speciale Valken-kavels aan waarvan de opbrengst 100 procent naar de Valken gaat. Deze Valken-kavels hebben de nummers 105, 106, 234, 235 en 236 en ze worden geveild op 17 maart in het Dorpshuis Het Centrum.

Ieder van deze 5 Valken-kavels geeft recht op deelname voor maar liefst 4 personen aan de gezellige Valken BBQ-borrel op zaterdag 2 juni 2018 die om 16 uur begint. Naar verluidt valt deze schitterende Valken-kavel van tevoren al erg in de smaak en zullen de veilingmeesters het Valken-aanbod prima kunnen verkopen.

Vorig jaar had SV De Valken, net als alle andere deelnemende verenigingen en organisaties, een prachtige opbrengst. Als we allemaal met interesse de veilingen bezoeken, ligt er weer een mooi resultaat in het verschiet.

Iedere aankoop, klein of groot, wordt zeer gewaardeerd en telt ten volle mee. En hoe dan ook is zo’n veilingavond met elkaar al een hele gezellige bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken