DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

De Sponsoravond 2018 komt eraan! Aanmelden kan nog.

Het bestuur heeft al veel aanmeldingen ontvangen voor de sponsoravond van 20 maart 2018. Maar er moeten ook nog veel sponsors op de uitnodiging reageren. Het belooft, net als voorgaande jaren, een drukke en gezellige avond te worden in de kantine. En tegelijkertijd ook leerzaam en onderhoudend.

Dit jaar is het thema: “Valken goes Virtual”.

We leven steeds meer in een virtuele wereld. Op voetbalgebied is de game Fifa 2018 toonaangevend. Tegen de achtergrond van dit virtuele voetbalspel ontwikkelt zich een hele nieuwe zakelijke wereld. Het bedrijf ECV eSports is dicht betrokken bij de FIFA-gamers die namens de eredivisieclubs een eigen competitie spelen. ECV eSports geeft ons een interessante inkijk in deze New Business.

Sprekers namens ECV eSports, Nick Poggenklaas en Jim Lehmann

De financiële wereld kent inmiddels ook een belangrijke virtuele dimensie. De “Bitcoin” is een voorbeeld van zo’n virtuele munt, ook wel cryptovaluta genoemd. Rob Beemster van Barcelona Valuta Experts geeft ons uitleg over de opkomst en betekenis van cryptovaluta en zoekt daarbij de vergelijking op met klassieke valuta.

Rob Beemster

Op de sponsoravond worden tevens enkele spelers van Valken 1, onder wie Niels Timmer en Roan Groot, geïnterviewd over het prachtige seizoensverloop tot dusverre en hun verwachtingen en dromen voor het slot van de competitie.

Op de avond geeft het bestuur een korte update van de speerpunten van de vereniging op het gebied van de lokale sport, de accommodatie en de sponsoring.

Deze sponsorbijeenkomst wordt niet alleen een inhoudelijk zeer interessante avond, maar biedt ondernemers tevens een mooie kans om te netwerken in een open en gezellige sfeer.

Voor sponsors zijn hieraan geen kosten verbonden.

Ook ondernemers die overwegen bij De Valken sponsor te worden zijn welkom om op de Sponsoravond kennis te maken met deze kant van onze vereniging.

Voor de goede organisatie is het wel van belang dat u zich aanmeldt en aangeeft met hoeveel mensen u naar de sponsoravond komt. Dat kan op emailadres: ron.laan@hetnet.nl of r.laan@vandiepen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com