DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

DANK aan alle sponsors, DENK aan alle sponsors

Dezer dagen ontvangen alle sponsors van SV De Valken de jaarlijkse sponsorbrief. Dit met dankzegging aan de sponsors, die tevens hun lidmaatschapskaart van De Valken Businessclub ontvangen, op vertoon waarvan ze tijdens thuisduels van Valken 1 in de rust een kopje koffie kunnen bestellen. De financiële steun van de trouwe sponsors kan de vereniging zeer goed gebruiken bij haar inzet voor voetbal en handbal als breedtesport.

Voor De Valken is het belangrijk de inkomsten en uitgaven goed te beheren. Dat we daarbij steun hebben van een trouwe groep van sponsors en andere steunbetuigers is natuurlijk fantastisch.

De inzet van de vereniging is de sponsors wederom goed onder de aandacht te brengen en ook het komende seizoen een sponsorbijeenkomst te houden, namelijk op dinsdagavond 19 maart 2019.

Tijdens diverse wedstrijden van Valken 1 worden sponsors en andere steunbetuigers door het bestuur uitgenodigd. Dit doen wij in kleine groepjes, zodat wij iedereen de juiste aandacht kunnen geven en een goede ontvangst mogelijk is in de bestuurskamer. Veel sponsors hebben deze eer al gehad, maar er zullen nog vele sponsors volgen.

De belangstelling van de sponsors doet het bestuur goed en het is mooi dat ervaren wordt dat de sponsoring voor een positieve uitstraling en profilering van bedrijf of product zorgt.

Uiteraard staat de sponsorcommissie altijd open voor contact met mogelijke nieuwe sponsors. Er zijn diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Er zijn zelfs twee prachtige plaatsen voor een reclamebord op de tribune beschikbaar gekomen!

Het bestuur roept iedereen iedereen in Valkenkringen op oog te hebben voor de sponsors van SV De Valken. In de rubriek “sponsors” op de website zijn ze allemaal te vinden. Deze ondernemers zijn veelal lokaal gevestigd en ze leveren met hun steun aan SV De Valken, maar vaak ook nog aan andere verenigingen en evenementen, een belangrijke bijdrage aan het dorpsleven en de gemeenschapszin. Laat als consument zien en weten dat hun sponsoring zeer gewaardeerd wordt door hun producten of diensten af te nemen en spreek het ook gewoon eens uit bij een ontmoeting in hun bedrijf of daarbuiten. Dat doet een ondernemer goed.

Namens de sponsorcommissie,
Ron Laan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com