Knappe overwinning Veteranen tegen Sew

Vandaag dè kraker van het seizoen. Namelijk tegen het sterke SEW uit Nibbixwoud. Vorig seizoen een keer gewonnen en een keer verloren.

Vandaag prachtig weer dito grasmat. John en Rick waren vandaag afwezig, een aderlating. Gelukkig hebben wij sinds dit seizoen Remco Wachter kunnen contracteren, dus met deze aanwinst konden we evengoed prima voor de dag komen.

Wij domineerden de wedstrijd. SEW is de 1e helft 3x bij ons doel geweest. Wij hadden de druk er goed op wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige voorzet van Remco op Jos. Jos wist zijn hoofd hier tegenaan te zetten in combinatie met de schoen van de tegenstander. 0-1. Een minuut of 5 later dezelfde combi en 0-2.

We kregen vele kansen en hadden de wedstrijd in de 1e helft al in het slot kunnen gooien, maar wij verzuimden de nekslag te geven. Rusten met, omdat het SEW is, riante voorsprong.

SEW gooide de druk erop, kwamen veelvuldig voor onze goal. Maar doelman Dennis had de boel goed onder controle, samen met de gehele achterhoede. BAM, 0-3 door meester Sjaak.

Helaas maakte SEW vlug daarna 1-3 en niet veel later, geholpen door de scheids. 2-3. Gelukkig herpakten wij ons daarna en maakten de uiteindelijke 2-5. (Hadden er nog veel meer moeten zijn).

Al met al een leuke sportieve pot en een belangrijke stap voor het behouden van de 1e plaats.