Sjaak Laan maakt zijn 800ste doelpunt tegen Veteranen Twisk

Vandaag een mooie ambiance, op het hoofdveld, mooie mat, mooi weer, mooie uitslag (10-0) en Meester Sjaak Laan die zijn 800ste goal maakte.

De wedstrijd; we hadden het moeilijk, domineerden de wedstrijd maar konden moeilijk een gaatje vinden in de verdediging van de Twisk spelers. Uiteindelijk na een minuut of 10 was het een droge knal van Jos, buiten de 16 meter die hoog boven de keeper in het doel verdween. Daarna was het Sjaak Laan die de 2-0 op rommelige wijze inschoot, een echte spitsengoal. De 3-0 van Jos was er dan ook een die de boel op slot gooide.

In de rust vertelde Sjaak dat hij vanaf jongs af aan zijn doelpunten bijhoudt die hij op (vanaf grote velden) heeft gemaakt. De teller stond op 799. Hij was gebrand om de 800ste te maken.

Uit de startblokken in de 2e helft. De eerste aanval was direct raak! En u hoeft niet te raden wie deze maakte. Het was Sjaak die uiteindelijk binnenkant kruising zijn 800ste maakte. Zelfs de sportieve tegenstanders feliciteerden hem daarmee.

De verdere 2e helft was leuk voor het publiek, er werd totaal 7x gescoord in de 2e helft. Waarvan Rick de mooiste maakte middels een snoeiharde volley. Uitslag 10-0. Doelpunten 2x Sjaak, 1x Frank Lakeman, 2x Rick, 1x Jeroen, 4x Jos.

Sjaak kwam na afloop met een blad bier de kleedkamer in om zijn heugelijke dag te vieren.

Volgende week uit tegen het lastige West-Frisia.