Marion haar salon sponsor teamtassen senioren handbal

Op een zonovergoten sportpark, waar de laatste competitiewedstrijd buiten voor de handbal werd gespeeld, hadden we zondag de eer om Marion Zuurbier te gast te hebben. Marion is met haar “Marion haar salon” sponsor van de teamtassen van de senioren handbal en die werden afgelopen zondag uitgereikt.

In het verleden was Marion een zeer gewaardeerd handbalcommissielid en met de sponsoring blijkt dat zij nog steeds zeer betrokken is bij de Valkenfamilie waar haar dochter nog handbalt en zoon in het vierde elftal van de voetbal zijn partijtje speelt. De tassen konden uiteindelijk gepresenteerd worden want heeft wel even geduurd door een aantal logistieke problemen. We gaan ervan uit dat dit geen voorbode is bij het gebruik van de tassen. Gezien het enthousiasme van Marion en zeker ook haar man Marcel hebben wij er alle vertrouwen in dat het goed komt.

Het bestuur en de handbaldames willen Marion bedanken voor de sponsoring en heten haar natuurlijk van harte welkom in de sponsorfamilie van De Valken.

Dank je wel, vr. gr Marijke Groot
SV de Valken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken