Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Strandvogels

Het bestuur had rondom de wedstrijd van Valken 1 tegen Strandvogels de volgende gasten uitgenodigd: namens YEF Huiswerkbegeleiding Gerline en Marco Bakker en namens Kok & Vriend Woninginrichting Jeffrey en Charmaine Kok. De gasten moesten zich op weg naar de bestuurskamer een weg banen over het drukke sportcomplex, waar met uniek oktoberweer zowel op het handbalveld als op het voetbalveld wedstrijden werden gespeeld onder prima publieke belangstelling.

Toen Gerline Bakker haar bedrijf YEF Huiswerkbegeleiding oprichtte ging het haar er niet om in een fulltime-werksituatie te belanden. In combinatie met haar baan als docent economie op het Clusius College is het inmiddels toch een succesvolle drukte van belang. YEF Huiswerkbegeleiding richt zich op leerlingen die het niet makkelijk hebben omdat het niet zo lekker gaat op school en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met hulp van Gerline Bakker hoeft het huiswerk geen belasting te zijn en met elkaar wordt door huiswerkbegeleiding en/of bijles toegewerkt naar een ‘mooi rapport’. YEF, voor alle jongeren met LEF, is het devies.
YEF Huiswerkbegeleiding was de sponsor van de wedstrijdbal tegen Strandvogels, waarvoor hartelijk dank. Weliswaar liep Valken 1 tegen een nederlaag aan, maar bij het bezoek als speciale gast van het bestuur gaat het in de eerste plaats om de betrokkenheid bij De Valken als ‘mooie en belangrijke dorpsvereniging’. En die betrokkenheid is er bij Gerline en Marco Bakker volop. En bij hun kinderen op zowel voetbal als handbal.

Kok & Vriend Woninginrichting is al vele jaren een trouwe sponsor van SV De Valken. Met een Westfriese mentaliteit van nuchterheid en hard werken, gaat het bedrijf ervoor om interieurwensen om te zetten van dromen in werkelijkheid. Een mooi familiebedrijf aan de Westerkerkweg, waarin de leiding een generatie is opgeschoven van de ouders naar Jeffrey en zijn broer Franklin Kok.

Jeffrey Kok had ook op deze zondag oog voor zijn onderneming toen hij vaststelde dat het reclamebord bij het voetbalveld een nieuwe ‘look’ nodig heeft. Daar gaat aan gewerkt worden. Maar Kok & Vriend Woninginrichting is ook een van de ‘Topsponsors’ bij het handbalveld en daar konden Jeffrey en Charmaine Kok trots als gezin op de foto bij het fraaie reclamebord. Op datzelfde handbalveld had Charmaine overigens kort daarvoor nog zelf gehandbald. Mooi toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken