Veteranen Herbstmeister en dubbele cijfers tegen MOC

Vandaag stond de kraker tegen de Midwoud Oostwoud Combinatie (MOC) op het programma. Wij zijn de koploper en MOC doet het erg goed, staat op plek 2 en heeft de minst gepasseerde verdediging. Slechts 8 tegengoals waren tot vandaag door hen geïncasseerd.

Wij waren vandaag eindelijk weer eens compleet (op Wally P. na) en begonnen ontspannen aan de wedstrijd. MOC had een plan, druk zetten en compact spelen.

Van hun plan kwam weinig terecht. Binnen 2 minuten ging Jos op jacht en schoot de bal keihard tegen de touwen. 5 minuten later schoot Rick H. een penalty raak. Kort daarna was het Remco die snoeihard vanaf de zijkant de korte hoek koos 0-3. Daarna een voorzet van Frank Hand op Jos die met snoekduik vanaf de rand 16 over de keeper kopte. Het ging maar door, de ene goal na de andere. Jeroen schoot knap binnen via voorzet. Jos omspeelde de keeper. Daarna weer Jeroen. Tegengoal door vrije trap. Rust 1-7.

Na de rust gingen we vrolijk verder. De aftrap, direct diepgang van Sjaak die Jos bediende. 1-8. Daarna Sjaak, toen Rick, John en nog een eigen goal. Uitslag 2-12.

Kortom, het aantal tegengoals van MOC werd op keurige manier even verdubbeld en wij gaan met 10 wedstrijden, 30 punten, 59 voor en 12 tegen als Herbstmeister de winterstop in. Vandaag een prachtige teamprestatie van een prachtig team.