Aanstaande zondag kampioensfeest bij de handbal in onze mooie kantine

Afgelopen zondag werd Dames 1 onverwacht al kampioen in de eerste klasse. Een prachtige prestatie en zij promoveren naar de hoofdklasse, een historische mijlpaal want dit niveau is nog nooit eerder bereikt.
Niet alleen Dames 1 leverden een prima prestatie ook Dames Recreanten, ook wel de Oma ’s, zijn afgelopen maandag overtuigend kampioen geworden. En niet te vergeten heeft de B-1 ook het kampioenschap binnengehaald.

De A- jeugd en de C-2 kunnen ook nog kampioen worden van hun poule. Zij hebben beiden nog een zware wedstrijd op het programma staan.

Wij zijn onwijs trots op alle teams binnen onze club. Iedereen heeft een goede prestatie geleverd in de zaal competitie.

We willen de kampioenen en ook de promotie van Dames 1 naar de hoofdklasse aanstaande zondag vieren in de valken kantine. De kampioenen zullen vanaf 16: 00 uur een ere ronde rijden door ons mooie dorp.

Vervolgens zullen we alle kampioenen in het zonnetje zetten en gezellig afsluiten onder het genot van een hapje en drankje.

Kom in grote getale gezellig naar de kantine om de kampioenen te feliciteren en te zorgen voor een fantastische afsluiting van het zaalseizoen. Natuurlijk vragen we u om onze teams nog aan te moedigen zodat ook zij het kampioenschap binnen halen!

Zie ons programma op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken