Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Woudia

Direct bij het eerste competitieduel van Valken 1 gaf het bestuur een vervolg aan het fenomeen ‘Speciale gasten van het bestuur’. De wedstrijd tegen Woudia was een mooie gelegenheid om balsponsor Koos Hand en zijn vrouw Margreet, alsmede sponsor Martin van Santen van Nieuweboer Architecten uit te nodigen. Met deze gasten had het bestuur echte voetballiefhebbers aan tafel.

Koos Hand is de broer van voorzitter Frank Hand. Met zijn vrouw Margreet woont hij al vele jaren in Westwoud met een ruime en schitterend onderhouden achtertuin in de vorm van de lokale golfbaan. Prachtig wonen dus. Als inwoner van Westwoud is hij een supporter geworden van Woudia, waar zijn zoon Thomas een aantal jaren geleden nog kampioen werd, nota bene tegen en bij De Valken. Thomas Hand speelt nu bij zaterdagclub Zwaluwen ’30 en kon er zo ook even gezellig bij zijn deze middag, net als Sandra Laverman en Simone Hand. 

De familie Hand heeft buiten Venhuizen ondertussen ook voor De Valken nog veel belangstelling en dat niet alleen omdat Frank Hand aandacht voor zijn cluppie vraagt. In vroegere tijd was de (schoenen)winkel van vader Hand aan het Twijver (nu de bakkerij) nota bene de Valkenshop bij uitstek. Af en toe duiken er nog leuke retro-items uit die tijd op, zoals typische Valkentassen en vroegere shirts. Met de door Koos Hand gesponsorde bal, waarvoor dank, werd er overigens lustig op los gescoord op het A-veld met als einduitslag 5-2.

 

Martin van Santen van Nieuweboer Architecten stond al enige tijd op de lijst van uit te nodigen personen, maar als trouwe volger van zijn keepende zoon Nick kwam het eerder niet van een geschikt moment. Dat was er deze keer bij uitstek wel, omdat Nick meespeelde bij Woudia. Martin van Santen voert sinds 1999 de directie bij  Nieuweboer Architecten, dat al bestaat sinds 1977 en eerder dit jaar weer een belangrijke stap voorwaarts zette door de fusie met Tom Valks Architecten, waarna de leiding samen met Tom Valks wordt gedaan. Het betreft een ‘voetbalminded’ architectenbureau, dat we natuurlijk ook goed kennen van de gelijknamige zaalvoetbalvereniging. We zijn er trots op dat Nieuweboer ook sponsor is bij De Valken. Aangezien het reclamebord nog in de oude stijl is, voegen we het nieuwe logo voor de herkenbaarheid toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken